Leuk kennis te maken!

Wij, Beau d'or zijn een gespecialiseerd instituut.
We werken enkel met de beste apparatuur en A merken, zodat we jou high end behandelingen kunnen beloven.
Onze technieken zijn veilig en effectief.


We vinden het belangrijk om naar jou als cliënt te luisteren en we nemen hier dan ook de tijd voor.
Zo werken we met kennismakingsgesprekken en gratis adviesgesprekken.
We polsen ook tussendoor graag even hoe het met jou en jouw wensen en resultaat gaat. 
En waar het ook maar kan drinken we graag met onze cliënten een kopje thee of een van onze beauty smoothies!


Wij bieden een luxe maar vriendelijke omgeving waar jij je thuis voelt en al jouw cosmetische doelen kunt nastreven.
We hebben professionals in huis met bergen aan ervaring.
Daarnaast zijn we leerbedrijf en bieden we ook mogelijkheden voor onze toekomstige collega's.


Zien we jou snel?


Warme groet,

Tamara (eigenaresse)

Ons team

Tamara

Huidspecialist en eigenaar

Leuk! Jouw interesse in ons bedrijf. Ooit ben ik begonnen als wimperstylist, maar inmiddels zijn mijn collega's beter. In mijn 8 jaar ervaring en veel opleidingen verder heb ik mijn passie gevonden:
huidverbetering.
Laat mij je begeleiden met jouw wensen en boek snel resultaat! 

Gina

Schoonheidsspecialiste

“ Ik hou ervan om met mensen te werken. Ik geniet bij elke klant wanneer ze na de behandeling met een lach op hun gezicht de deur uitlopen. Mijn passie in dit werk is dat ik er naar streef om elke dag behandeling een huidprobleem goed aan te pakken en ervoor te zorgen dat de huid verbetert.

cosmetisch arts veghel

dr. Babak

Cosmetisch arts

Hij is gespecialiseerd in technologieën met verjongingseffecten zoals injectables, PlexR, lasers en peelings. Hij geeft regelmatig trainingen aan andere artsen en is geregistreerd opleidingsarts voor Aptos draadlift techniek in Nederland.
Babak is vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies.

Afspraak boeken

Charlie

Schoonheidsspecialiste

Mijn passie in het vak is voornamelijk klanten helpen en adviseren. Geen dag is hetzelfde wat ervoor zorgt dat mijn werk afwisselend is. Probleemoplossend denken is een echte uitdaging, zeker omdat ik we bij Beau D’or echt dieper naar het probleem kijken. Huidverbetering is een interessant onderwerp waar ik onze klanten graag meer over vertel.”   

Angy

Hand en voetreflexologie

 Ik kan snel je hulpvraag analyseren en fysieke klachten en mentale zaken helder op een rij zetten. Met een ontspannende massage of reflexologie ondersteun ik je. Hoe heerlijk is het om je weer vertrouwd in je vel te voelen en veerkrachtig te bewegen? Samen gaan we daaraan werken omdat ik geloof dat jij om je lichaam geeft."

Kim

Marketing / Administratie

Mijn taak binnen Beau D'or is voornamelijk alle werkzaamheden die zich richten op online-marketing, email-marketing, campagnes voeren en de administratie. Ik probeer zoveel mogelijk Tamara daarin te ondersteunen. Beau D'or is een mooi bedrijf waar gewerkt wordt met passie!

Wat onze cliënten waarderen 

Persoonlijk en betrokken

Een vriendelijke, persoonlijke benadering met een toegewijde begeleiding. Dat staat bij ons centraal. We bouwen graag langdurige relaties op met onze cliënten waarin we voor iemand echt verschil kunnen maken.


Professioneel en goed opgeleid

Ieder specialisme vraagt haar eigen kennis en ervaring. Bij ons ben je ervan verzekerd dat iedere specialist voor haar vakgebied uitmuntende ervaring heeft. Daarnaast blijven we onszelf ieder jaar veelvuldig bijscholen.


Duidelijk, realistisch en eerlijk

Je mag het direct of recht voor zijn raap noemen... wij vertellen je wat er wel en niet te behalen is, zonder daar doekjes omheen te winden. We staan voor een natuurlijke verfraaiing om zo de beste versie van jezelf te kunnen zijn.


Veilig, effectief en bewezen resultaat

Onze behandeltechnieken zijn veilig en bewezen effectief.  We werken enkel met de nieuwste technologie en verouderde technieken zal je bij ons dan ook niet vinden. Daarnaast werken we enkel met A merken.


Een kleine greep van wat klanten over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ankie
Wat een mooie salon. ik heb de Teenface lifting behandeling gehad. Wat een heerlijke behandeling is dit! Dit is een liftende behandeling en tijdens het intrekken van het masker heb ik een heerlijke massage gehad. Na de behandeling voelde mijn huid heerlijk zacht en heeft een mooie kleur. Ook zien mijn gezichtscontouren er strakker uit. Wat een grote expertise heeft Tamara, ik heb echt veel opgestoken van haar adviezen! Hier ik kom ik zeker vaker terug!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Anne marie
Geweldige kundigheid Super goede uitleg vd behandeling Bijzonder persoonlijk betrokken met de klant! Ik ben zeer zeer tevreden! Dankbare groet, Anne van de Laar👍
Ms. Nameless
Add Your Stars
Anke
Zeer tevreden met het resultaat vd wimperbehandeling. Zeker 4-5 weken erg mooi resultaat!
Tevens zeer tevreden met de producten die Tamara me heeft geadviseerd bij mijn onregelmatige (pigmentvlekken) huid.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Claudia
Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.
Ms. Nameless
Add Your Stars