Ons team kent schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, maar ook cosmetisch en medisch arts. Samen met jou werkt zij aan jouw huidbeeld. De behandelingen lopen uiteen van gezichtsbehandelingen tot cosmetische behandelingen, maar ook voor medische ingrepen en alle soorten laserbehandelingen kun je bij ons terecht.

Verder telt ons team een vaste make-up specialiste, een kapster en een medisch pedicure. Daarnaast kun je bij ons terecht voor advies over het gebied van voeding in verhouding tot je huid je welzijn. Schoonheid en een fijne gemoedstoestand begint altijd van binnen uit.  

Al onze specialisten zijn volledig gespecialiseerd en op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen. Ze beheersen dan ook alle mogelijke technieken en vaardigheden in hun vakgebied.
Wel zo’n fijn idee! Zo krijg je een gedegen en volledig advies, waardoor je goede overwegingen kunt maken!
Trouwens… een advies is bij ons altijd gratis! Wij zijn specialist in wimperextensions en hebben diverse wenkbrauw- en wimperspecialisten.
Ook hebben we ons gespecialiseerd als full body waxing

salon.
We blijven doorleren dus we gaan elk jaar diverse malen op training en doen we me aan wedstrijden. Hierdoor kunnen we kwalitatief goede behandelingen aanbieden.

Wij zijn officieel distributeur van het toonaangevende merk LasheXtend en van Hyalax, dus als specialist kun je ook bij ons terecht. Wij bieden diverse wimper en brow trainingen aan en je kunt in onze webshop terecht voor uw groothandel artikelen.
Overigens kunnen al onze klanten gebruik maken van onze webshop, wij sturen uw vertrouwde producten voor u op!

Adres

Beau d’or
Schoonheid
& Kliniek Heilig Hartplein 6 5462 EA Veghel

contact

E-mail: info@beaudor.nl
Telefoonnummer: 0413 – 745930
Mobiel: 06 – 13438380

Openingstijden

Maandag: 09:00- 17:00 uur
dinsdag: 09:00 – 21:00 uur
Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
Donderdag: 10:00 – 21:00uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur

contact

7 thoughts on “Over ons”

  1. Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen. Ik ben heel tevreden over mijn behandeling en ga echt een keer terug.

  2. wat een service! door eigen fout een behandeling van 30 min ingepland, gaan de medewerkers last minute als nog alles doen om je het volledige uur te behandelen
    uitzonderlijke klantvriendelijkheid

  3. Hoiiii…jullie service…perfect!!👌ben altijd supergoed en fijn geholpen!!..je hoeft maar te vragen en je krijgt snel antwoord!!….toppp .meiden, en fijne, goede producten!!..liefs❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

Your Cart