miradry zweet behandeling

Iedereen zweet!
Zweten is noodzakelijk om ons lichaam af te koelen. Ons lichaam bevat 2-4 miljoen zweetklieren waarvan slechts 2% zich in onze oksel bevindt. Het elimineren van deze 2% is niet essentieel voor het afkoelingsvermogen van ons lichaam. Je zal dus niet ergens anders opeens meer gaan zweten (compensatoir zweten) of schade aanrichten aan je lichaam.
De MiraDry is niet enkel een oplossing tegen overmatig zweten maar ook tegen geur en haar in de oksel.

Ben je jonger dan 18 jaar of wil je overmatig zweten op plekken anders dan de oksel aanbieden?
Boek gerust een consult in en we bieden een passende oplossing aan.

De behandeling

Je wordt lokaal verdoofd, dan wordt er een tijdelijke tattoo aangebracht die het
behandelingsgebied aanduid. Vervolgens word de huid verdoofd, zodat je geen ongemak ervaart tijdens de behandeling. Door het handstuk van het apparaat worden microgolfstralen in de huid afgevuurd. Deze golven komen op 2-5mm diep en verbranden de zweet- en geurklieren


Als leuke bijwerking verlies je ook 60 tot 70% van de haren!
De behandeling duurt ongeveer een uur.


Indicaties

Wanneer je last hebt van overmatig zweten, klotsende oksels en daardoor vaak te maken hebt met onwenselijke geur onder de oksel.


Ook voor diegene die altijd maar moeten switchen tussen deodoranten en nooit een juiste lijkt te vinden, die zijn werk doet.


Contra indicaties 

Onder de 18 jaar.

Andere gebieden dan de oksel.


Resultaat

De meeste patiënten hervatten hun normale activiteiten (zoals weer aan het werk gaan) meteen. Lichaamsbeweging wordt meestal binnen enkele dagen hervat. Enkele dagen na de behandeling kan je last hebben van zwelling, gevoelloosheid, blauwe plekken en gevoeligheid in het okselgebied. Dit gaat vanzelf voorbij.

Je hebt onmiddellijk en permanent resultaat.
Na 1 behandeling kun je een gemiddelde zweetreductie van 82% verwachten.
In de meeste gevallen is een enkele behandeling voldoende om okselzweet permanent te verminderen. Mocht je toch twee behandelingen wensen, dan krijg je korting op deze 2e behandeling.


Boek eerst altijd een vrijblijvend consult

Boek een consult
Eerst boek je een telefonisch consult, daarna kunnen we een fysiek consult inplannen.

Resultaten

miradry overmatig zweten beaudor veghel
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
mira dry overmatig zweten veghel beaudor
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Meer resultaten zien?

Veelgestelde vragen Miradry laser

Heb ik direct resultaat?

Na de eerste MiraDry behandeling merk je meteen resultaat. Zo geeft één behandeling jou meteen een zweetreductie van 82%. Onderga je de behandeling voor een tweede keer? Dan kan het resultaat permanent zijn. Overleg met onze specialist hoeveel MiraDry behandelingen het beste voor jou werken.

Is de behandeling zonder risico's?

Een MiraDry behandeling 100% veilig en volledig pijnloos. Eerst verdoven we het te behandelen gebied. Hierdoor zal je tijdens de behandeling geen pijn voelen. Onze ervaren specialisten voeren de MiraDry behandeling uit. Zo ben je gegarandeerd van een veilige behandeling en een resultaat dat jij voor ogen hebt.

Moet je herstellen van een Miradry behandeling?

Je hoeft na een MiraDry behandeling nauwelijks te herstellen. De meest voorkomende verschijnselen die op kunnen treden, zijn roodheid, blauwe plek of een kleine zwelling (ter grootte van een tennisbal) bij de oksel.

Hoe herstel je het beste na de behandeling

Om je oksels zo goed mogelijk te laten herstellen, adviseren we jou om deze de eerste dagen na de behandeling regelmatig te koelen. Dit kan met coldpacks. Daarnaast is het aan te bevelen het behandelde gebied schoon te houden. Zo voorkom je infecties en bevorder je het herstel van de oksels. Dit kan met water en eventueel desinfecterende zeep. Je krijgt ook voor 5 dagen antibiotica voorgeschreven om eventuele infectie tegen te gaan.

Ook het scheren van de oksels raden we de eerste vijf dagen nog af. Om irritatie te voorkomen, is het dragen van ruimzittende kleding een slimme zet. Tot slot raden we aan de eerste vijf dagen geen gebruik te maken van deodorant. Pas je al deze nazorgmaatregelen toe? Dan zullen je oksels je dankbaar zijn!

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

In de meeste gevallen is één behandeling voldoende om okselzweet permanent te verminderen. Het kan voorkomen dat je toch een tweede behandeling wenst. Dit kunnen we pas na drie maanden beoordelen door middel van een zweettest. In de eerste drie maanden kan de zweetproductie namelijk nog af- en toenemen.

Ga ik ergens anders meer zweten, na deze behandeling?

Ons lichaam bevat 2-4 miljoen zweetklieren waarvan slechts 2% zich in onze oksel bevindt. Het elimineren van deze 2% is niet essentieel voor het afkoelingsvermogen van ons lichaam. Je zal dus niet ergens anders opeens meer gaan zweten (compensatoir zweten) of schade aanrichten aan je lichaam.

Tarieven


Miradry 1e behandeling                                                                                       €1499

Miradry 2e behandeling                                                                                       €1000