bilvergroting veghel

De bilvergroting met fillers is een behandeling die toegepast wordt voor bodyshaping en body contouring.
De behandeling kan dienen voor het verstevigen of vergroten van lichaamsdelen, zoals de billen, heupen, kuiten, armen, littekens en post liposuctie behandelingen.

Een bilvergroting kan overigens ook met eigen vet worden gedaan. Kijk daarvoor bij lipofilling.

Onze arts geeft je vooraf deskundig advies over het behandelen van het gewenste lichaamsdeel.

De behandeling

Om de behandeling pijnloos te laten verlopen, vindt er vooraf lokale verdoving plaats.
De filler wordt vervolgens via een dikkere naald onderhuids ingebracht. De arts zal de ingebrachte gel met de hand verdelen voor een gelijkmatig resultaat. De behandeling duurt gemiddeld tussen de 30-90 minuten en is zeer veilig en pijnloos.
Het te behandelen gebied zal afgeplakt worden met plakkers die enkele dagen dienen te blijven zitten.


Indicaties

  Billen
Heupen
Kuiten
Armen
Littekens
Post liposuctie


Contra indicaties 

Zwangerschap

Borstvoeding


Resultaat

Doordat er enkele zwellingen, verstijvingen of roodheid kan ontstaan, wordt aangeraden gedurende twee a drie weken niet te sporten, massages te nemen, sauna’s te bezoeken of direct te drukken op het behandelde gebied. De zwellingen nemen na enkele dagen af.

Hyaluronzuur is een bestandsdeel dat op een natuurlijke wijze door het lichaam wordt afgebroken, maar doordat de filler gestabiliseerd hyaluronzuur is, zal het resultaat een tot anderhalf jaar aanhouden. Bij herhaalbehandelingen binnen dit termijn, is een mindere hoeveelheid van de filler nodig dan tijdens de eerste behandeling.


Boek eerst altijd een vrijblijvend consult

Boek een consult
Eerst boek je een telefonisch consult, daarna kunnen we een fysiek consult inplannen.

Resultaten

bilvergroting fillers veghel beaudor
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
bilvergroting fillers veghel beau dor
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Meer resultaten zien?

Veelgestelde vragen bilvergroting

Hoe bereid ik me voor op een filler behandeling?

Er is geen uitgebreide voorbereiding nodig voor een hyaluronzuur filler behandeling. Echter is het wel van belang met een aantal dingen rekening te houden. Zo is het van belang om geen gebruik te maken van middelen die bloedverdunnend zijn; de kans op heftige blauwe plekken is dan minder groot. Met deze bloedverdunnende middelen worden vooral aspirines en alcohol bedoelt.

Wil je extra stappen zetten om het krijgen van blauwe plekken te voorkomen? Dan kan je ervoor kiezen om van tevoren Arnica-druppels of -tabletten in te nemen; deze zijn bij de drogist te verkrijgen. Deze producten remmen het opkomen van blauwe plekken!

Wat kan ik na de behandeling doen?

De nazorg van een hyaluronzuur filler behandeling kent enkele aspecten:

Doordat er enkele zwellingen, verstijvingen of roodheid kan ontstaan, wordt aangeraden gedurende twee a drie weken niet te sporten, massages te nemen, sauna’s te bezoeken of direct te drukken op het behandelde gebied. De zwellingen nemen na enkele dagen af.

Je mag de eerste 24 uur niet (hard) wrijven op de behandelde plek.

Kan een hyaluronzuur filler ongedaan gemaakt worden?

Er zijn bepaalde stoffen die hyaluronzuur fillers kunnen laten afbreken. Wij maken gebruik van het middel Hyazon. Wanneer dit wordt geïnjecteerd wordt de hyaluronzuur filler afgebroken. Binnen enkele uren tot dagen zal de filler uit je lichaam verdwijnen. Veel klinieken kiezen voor hyaluronzuur, omdat dit een stof is die van nature in de huid voorkomt. De kans op allergische reacties is hierdoor minimaal.

Is er een verschil tussen fillers die voor het gezicht of voor het lichaam worden gebruikt?

Ja, we gebruiken voor het lichaam een hyaluronzuur met een dichtere viscositeit. De hyaluronzuur is dan meer gestabiliseerd en steviger, dit is nodig voor een bilvergroting.
Hyaluronzuur is een bestandsdeel dat op een natuurlijke wijze door het lichaam wordt afgebroken, maar doordat de filler gestabiliseerd hyaluronzuur is, zal het resultaat 1 tot 1,5 jaar aanhouden. Bij herhaal behandelingen binnen dit termijn, is een mindere hoeveelheid van de filler nodig dan tijdens de eerste behandeling.

Tarieven

Vanaf 1 ML                                                                                                            €18,50 per ml

Er is vaak een hoge hoeveelheid nodig