endolift huidverstrakking

De endolift is een nieuwe methode die gericht is op huidverstrakking, huidversteviging, vetvermindering en hermodellering van de huid.
Het is een minimaal invasieve behandeling die uit wordt gevoerd met erg kleine laservezels zonder dat hier een incisie voor nodig is!
De laser van de Endolift is op basis van radiofrequente energie wat ervoor zorgt dat de onderhuidse lagen worden gestimuleerd, hierdoor gaat je huid van binnenuit cellen zoals collageen en elastine aanmaken wat resulteert in huidversteviging en huidverstrakking.

De behandeling

De onderhuidse weefsels waarmee de laservezel in contact komt worden opgewarmd door hoge temperaturen. Hierdoor kan eventueel vet gedeeltelijk worden opgelost, de bloedvaten coaguleren en er worden nieuwe collageen en elastine vezels aangemaakt.


Indicaties

Acné littekens

Huidverslapping

Gezicht

Nek

Wangen

Buik

Binnenkant dijen

Heupen

Billen

Knieën

Armen

Fibrotische huid die is veranderd door veroudering of een operatie zoals de klassieke liposuctie


Contra indicaties 

Zwangere vrouwen

Personen met  wonden in het te behandelen gebied

Personen met spastische verlamming

Personen die lijden aan trombose en/of tromboflebitis

Personen met ernstige lever- of nierdysfunctie of personen met dyslipidemie

Getransplanteerde patiënten

Personen die langdurige antistollingstherapieën ondergaan

Personen met maligniteiten


Resultaat

Na de behandeling heb je direct al een licht resultaat, maar het definitieve resultaat is pas na weken / maanden zichtbaar, dit is per persoon verschillend. Je lichaam gaat na de behandeling namelijk nieuwe cellen zoals elastine en collageen aanmaken waardoor het resultaat groter wordt.


Boek eerst altijd een vrijblijvend consult

Boek een consult
Eerst boek je een telefonisch consult, daarna kunnen we een fysiek consult inplannen.

Resultaten zien?

Veelgestelde vragen Endolift laser

Hoe bereid ik me voor op de Endolift behandeling?

Er is geen uitgebreide voorbereiding nodig voor een Endolift behandeling. Echter is het wel van belang met een aantal dingen rekening te houden. Er is altijd een kans doordat de Endolift onder de huid aan wordt gebracht, dat je een blauwe plek of zwelling krijgt na de behandeling. Het is hierdoor van belang om geen gebruik te maken van middelen die bloedverdunnend zijn; de kans op heftige blauwe plekken is dan minder groot. Met deze bloedverdunnende middelen worden vooral aspirines en alcohol bedoelt.

Is een Endolift behandeling pijnlijk?

Vaak wordt de behandeling als niet pijnlijk ervaren, dit ligt echter aan je eigen pijn grens. Vaak wordt het gevoel van warmte ervaren in plaats van pijn. Indien gewenst kan ervoor gekozen worden om verdoving vooraf te gebruiken zodat je zo min mogelijk van de behandeling zal voelen.

Hoe lang is de hersteltijd van een Endolift behandeling?

De gemiddelde hersteltijd van een Endolift behandeling is een week. Je kunt de hersteltijd vergelijken met het herstel na een filler behandeling.

Tarieven

Per zone                                                                                                       Vanaf  €1500