Vaginaverstrakking femilift veghel

Stressincontinentie en een reductie van seksuele prikkels.
Minder volume als gevolg van verlies van collageen door huidveroudering of na een bevalling kunnen een structurele verandering in de vagina en ondersteuning van de urinebuis veroorzaken.
FemiLift is een innovatieve gefractioneerde laserbehandeling die de aanmaak van nieuw collageen stimuleert en zorgt voor een natuurlijke verstrakking van de vaginawand en vermindering van stressincontinentie.

De geleidelijke verhoging van de temperatuur van de vaginawand met behulp van de gefractioneerde laser bevordert de aanmaak en contractie van collageen en elastine.

Het weefsel wordt hersteld en voorzien van dikkere en langere collageen strengen. Dit resulteert in een verstrakking van de vaginawand, een verbeterde seksuele prikkeling en een afname van stressincontinentie.

De behandeling

Uiteraard kom je in een professionele omgeving terecht en word je discreet behandeld.

Tijdens de Femilift laserbehandeling wordt de laser probe tot aan de baarmoederhals ingebracht. De laser maakt vervolgens gecontroleerde pulsen van warmte-energie, die tot wel 0,5 mm van de huid bereiken. De laser probe draaien we 360 graden rond. Zo behandelen we de gehele vaginawand voor 15-30 minuten.

Een Femilift  kan in enkele gevallen wat gevoelig zijn. Daarom wordt voorafgaand aan de behandeling een verdovende spray aangebracht. Deze spray helpt om de grootste gevoeligheid tijdens de behandeling te verminderen.


Indicaties

Vaginale droogheid

Incontinentie 

Verliezen van enkele druppeltjes urine

Minder seksueel genot

Verslapping van de vaginawand


Contra indicaties 

Borstvoeding

Wanneer je binnen 2 jaar zwanger wil worden

Tijdens menstruatie

Afwijkend uitstrijkje

Resultaat

Veel vrouwen ervaren al bij de tweede behandeling aanzienlijke verlichting. Voor het beste resultaat hanteren wij een behandelprotocol van gemiddeld 3 behandelingen. Daarbij houden we een interval van 4-6 weken aan.

Er vind een snelle vermindering van jouw klachten plaats en er zijn geen negatieve bijwerkingen.


Houd er rekening mee dat je 5 dagen geen tampon gebruikt of geslachtsgemeenschap hebt.


Boek eerst altijd een vrijblijvend consult

Boek een consult
Eerst boek je een telefonisch consult, daarna kunnen we een fysiek consult inplannen.

Veelgestelde vragen Femilift

Wat kan ik doen ter voorbereiding van de behandeling?

Belangrijk is om een uitstrijkje op te vragen bij de huisarts en deze mee te nemen naar de afspraak. Je kunt deze ook later te sturen, zolang dit maar voorafgaand aan de behandeling gebeurt. Zijn de waardes niet goed? Dan mag je niet worden behandeld.

Voor het gemak en de gevoeligheid van de vagina kan het fijn zijn om comfortabele kleding te dragen op de dag van de behandeling. Ook is het belangrijk om eventuele crèmes en lotions op het vaginale gebied te vermijden.

Is de Femilift behandeling veilig?

De Femilift laserbehandeling voeren we binnen onze kliniek al 30 jaar uit met een professionele laser probe. Deze CO2-laser is zeer veilig in gebruik en is erg effectief gebleken bij veel toepassingen, waaronder gynaecologie. Onze ervaren artsen weten precies hoe ze met deze laser moeten omgaan.

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

Na een Femilift laserbehandeling is nazorg erg belangrijk. De behandeling is over het algemeen pijnloos. Je kunt achteraf alleen een beetje last hebben van een branderig gevoel, maar je ervaart geen pijn. Je bent daarom vrij om dagelijks activiteiten op te pakken. Echter raden we aan om intensieve oefeningen de eerste 3 dagen na de behandeling te verminderen.

Ook is het raadzaam om geslachtsgemeenschap en penetratie door bijvoorbeeld een tampon de eerste 5 dagen van het behandeltraject uit te stellen. Ook draagt persoonlijke hygiëne met water en milde zeep bij aan een snel herstel. Met beide manieren voorkom je eventuele beschadiging of infectie van je vagina.

Is de Femilift pijnlijk?

De Femilift is over het algemeen niet pijnlijk en goed te verdragen. Er zijn enkele mensen die licht ongemak of warmte tijdens de behandeling ervaren. Om het ongemak te verzachten, wordt een verdovende spray aangebracht.

Kan deze behandeling door een vrouwelijke arts worden uitgevoerd?

Uiteraard is dit mogelijk. Je komt in een veilige en professionele omgeving terecht, maar wij begrijpen heel goed dat een vrouwelijke arts daar extra waarde aan kan geven. Geef het gerust aan.

Tarieven

Vagina verstrakking femilift                                                                                  €  750

Vagina Verstrakking femilift 2de behandeling                                                  €  500

Vagina Verstrakking femilift pakket 3 behandelingen                                       €1500

Opzethoes femilift  Verplichte aanschaf                                                             €  175


O shot vaginadoorbloeding          PRP                                                              €350

Pakket 4 behandelingen                                                                                      €1200