De dracula facelift oftewel PRP Plasma is een injectable behandeling.

Bij een PRP plasma facelift halen we dit plasma (de groeifactoren) uit je bloed en injecteren dit in de huid van je gezicht.
In je bloed bevinden zich bloedplasma, hierin zitten groeifactoren die beschadigd bindweefsel herstellen, collageen aanmaken en het elastine van de huid stimuleren. Dit zorgt voor een betere vitaliteit van je huid.

Je huid wordt op een 100% natuurlijke manier verjongt, fijne lijntjes en rimpels verdwijnen en de huid zal er gladder en steviger uitzien.

Ook voor een doffe en vermoeide huid is het effectief.

De behandeling

De arts neemt enkele buisjes van uw bloed af. Dit bloed wordt gecentrifugeerd in een speciaal daarvoor bestemde centrifuge.
In deze centrifuge wordt het verrijkte bloedplasma met bloedplaatjes en groeifactoren gescheiden van de overige bloedcellen. PRP plasma bevat groeifactoren die het lichaam stimuleert om verouderd of beschadigd weefsels te herstellen.
Het PRP plasma wordt met kleine naaldjes geïnjecteerd in de huid.

De behandeling duurt ongeveer 30 tot 60 minuten en is volledig pijnloos, een verdoving is niet nodig.


Indicaties

Het gezicht

Het decolleté


Contra indicaties 

Bloed- en bloedplaatjesaandoeningen

Chronische leverziekten

Actieve (hoofdhuid)infecties

Hemodynamische of cardiovasculaire instabiliteit

Antistollingsmedicatie


Resultaat

De verbetering van de huid is na de eerste behandeling al merkbaar. 

Na de behandeling zal de huid rood zijn. Ook bevat de huid plasma die je gedurende 24 uur moet laten zitten. Dit plasma dient als een soort masker. Bij een dunne huid kunnen er ook blauwe plekken ontstaan. Deze trekken na een paar dagen vanzelf weg. Tot slot kan de huid een licht gezwollen zijn. Ook dit zal vanzelf wegtrekken.

Voor een optimaal resultaat raden wij aan om ongeveer twee of drie behandelingen te ondergaan. Dit is echter een indicatie en verschilt per persoon en per huidtype.

Het effect van deze behandeling blijft normaal gesproken ongeveer een jaar zichtbaar. Na dit jaar kun je vervolgbehandeling inplannen.


Boek eerst altijd een vrijblijvend consult

Boek een consult
Eerst boek je een telefonisch consult, daarna kunnen we een fysiek consult inplannen.

Resultaten zien?

Veelgestelde vragen PRP dracula facelift

Kunnen er complicaties optreden?

Over het algemeen vinden er geen complicaties plaats na een PRP behandeling. Omdat eigen bloed wordt gebruikt, is dit de meest veilige en risicoloze behandeling voor haargroei stimulatie. Na de behandeling kun je onze kliniek direct verlaten. Het kan zijn dat het behandelde gebied wat gevoelig is, een rode kleur heeft en een licht gezwollen indruk achterlaat. Dit verdwijnt echter binnen 48 tot 72 uur. Hier hoef je je geen zorgen over te maken.

Hoe bereid ik me voor op de behandeling?

Het ondergaan van een PRP plasma behandeling kent vrijwel geen risico’s. Toch is het verstandig om ongeveer tien dagen voor de behandeling rekening te houden met een aantal zaken. Probeer de volgende producten zoveel mogelijk te vermijden. Denk aan:

Bloedplaatjesremmende geneesmiddelen (Plavix)
Aspirine
Ibuprofen
Alcohol
Vitamine E
Ginkgo
Vitamine A
Vlas
Levertraan
Essentiële vetzuren
Multivitaminen
Visolie
Het vermijden van deze producten verhoogt de kwaliteit van het bloedplasma. Ook raden we aan activiteiten die de kans op blauwe plekken verhogen, tijdelijk niet uit te voeren. Tot slot is het belangrijk om voor de behandeling voldoende vocht in te nemen en niet met een lege maag onze kliniek te bezoeken.

Waar moet ik na de behandeling rekening mee houden?

Na de PRP plasma behandeling raden we aan om de huid 48 uur niet bloot te stellen aan de zon. Vermijd ook extreme kou.

Ook bevelen we aan om 24 uur na de behandeling geen make-up te gebruiken en niet je gezicht te reinigen. De dagen daarna kun je jouw gezicht met een zacht reinigingsmiddel wassen. Doe dit net zo lang totdat de huid helemaal genezen is. Dit zal ongeveer vier dagen duren.

Is de PRP behandeling enkel geschikt voor het gezicht?

Nee, zeker niet. We gebruiken deze methode ook voor het haar, voor haarverbetering en groeistimulatie. Ook voor de penis (P Shot) en vagina (O Shot) zetten we het in voor een betere doorbloeding en verstrakking.

Is een PRP behandeling veilig?

Ja, een PRP plasma behandeling is een uiterst veilige methode. Er wordt alleen gebruik gemaakt van lichaamseigen stoffen. Hierdoor is de PRP plasma behandeling vrij van overdraagbare risico’s of allergische reacties.

Tarieven

PRP dracula facelift of haarverbetering                                                             €350