fillers veghel

Een filler wordt gebruikt voor het opvullen van volume verlies. Bij ons wordt uiteraard alleen gebruik gemaakt van fillers die grondig onderzocht en getest zijn op effectiviteit en veiligheid.

De fillers die worden gebruikt zijn op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat afneemt naarmate we ouder worden met dehydratatie tot gevolg.

Na de behandeling worden de lijnen in uw gezicht vlakker, minder opvallend en krijgt u een mooie gladdere huid.

Onze filler behandelingen worden enkel door BIG geregistreerd artsen uitgevoerd.

De behandeling

Er wordt gebruik gemaakt van een specifieke formule van hyaluronzuur, dat van nature voorkomt in uw huid. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare gel die vlot en zachtjes in uw huid vloeit en de probleemlijnen onmiddellijk opvult en rimpels zal verminderen.
De behandeling zelf duurt 10 tot 15 minuten.

Indicaties

Rimpels
Neus-lipplooi
Lip volumevergroting
Wallen of ogen
Mondhoeken
Wangen
Jukbeenderen
Neus


Contra indicaties 

Zwangerschap

Borstvoeding


Resultaat

Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken. In de eerste dagen kan zich wat roodheid of zwelling voordoen, maar dit is van tijdelijke aard en verdwijnt vanzelf.

Doordat het hyaluronzuur via een injectie in de huid wordt geplaatst, bestaat er uiteraard een kans dat er een blauwe plek ontstaat op het punt waar de naald de huid heeft geraakt. Deze blauwe plekken verdwijnen over het algemeen binnen vijf dagen.

Een filler op basis van hyaluronzuur blijft meestal tussen 6 en 12 maanden zitten, afhankelijk van een aantal factoren waaronder het product en de zone van injectie.


Boek eerst altijd een vrijblijvend consult

Boek een consult
Eerst boek je een telefonisch consult, daarna kunnen we een fysiek consult inplannen.

Resultaten

fillers gaby blaaser
Gaby Blaaser
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
fillers veghel beau dor
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
fillers beaudor veghel
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
fillers beaudor veghel
Neuscorrectie doormiddel van hyaluronzuur filler
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
lipfiller beaudor veghel
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
lipfiller beaudor veghel
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Meer resultaten zien?

Veelgestelde vragen fillers

Hoe bereid ik me voor op een filler behandeling?

Er is geen uitgebreide voorbereiding nodig voor een hyaluronzuur filler behandeling. Echter is het wel van belang met een aantal dingen rekening te houden. Zo is het van belang om geen gebruik te maken van middelen die bloedverdunnend zijn; de kans op heftige blauwe plekken is dan minder groot. Met deze bloedverdunnende middelen worden vooral aspirines en alcohol bedoelt.

Wil je extra stappen zetten om het krijgen van blauwe plekken te voorkomen? Dan kan je ervoor kiezen om van tevoren Arnica-druppels of -tabletten in te nemen; deze zijn bij de drogist te verkrijgen. Deze producten remmen het opkomen van blauwe plekken!

Wat kan ik na de behandeling doen?

De nazorg van een hyaluronzuur filler behandeling kent enkele aspecten:

Het is van belang dat je 2-4 uur na het laten injecteren geen make-up aanbrengt op het behandelde gebied;
Zorg ervoor dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet transpireert. Neem dus geen warm bad, niet sporten of naar de sauna.

Je mag de eerste 24 uur niet (hard) wrijven op de behandelde plek. Let wel op: de adviezen verschillen uiteraard per persoon, vraag dit dus altijd even na bij jouw behandelende arts.

Wat is het verschil tussen een permanente filler en een hyaluronzuur filler?

Tegenwoordig worden er alleen nog oplosbare fillers gebruikt. Dit heeft als reden dat de permanente fillers sinds een aantal jaar verboden zijn. De Gezondheidsinspectie en Consumentenbond hebben besloten dat permanente fillers niet veilig zijn, daarom wordt er enkel met oplosbare fillers in klinieken gewerkt. Het resultaat van een oplosbare (Hyaluronzuur) filler houdt ongeveer 6 tot 12 maanden aan. Hoe lang dit exact is, kan per persoon verschillen.

Welke soort filler past bij mij?

Er bestaan verschillende soorten fillers. Het is in sommige gevallen ook mogelijk je eigen lichaamsvet te gebruiken als filler. Dit wordt ook wel lipofilling genoemd. Dit is de meest natuurlijke filler die er is. Bij lipofilling wordt een gedeelte van je vet verwijderd uit je lichaam. Deze wordt op de gewenste plek ingebracht. Houd er echter rekening mee dat ongeveer 70% van het getransplanteerde eigen vet na verloop van tijd wordt afgevoerd door je eigen lichaam. De bekendste soort filler is hyaluronzuur. Welke soort filler het beste is voor jou, bekijkt de arts tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Er zijn verschillende injectables die je kunt gebruiken om er weer jonger en frisser uit te zien. Er zijn daarnaast ook verschillende merken waarmee gewerkt kan worden. Samen met de arts kun je tijdens een consult bespreken wat je wensen zijn. Aan de hand van verschillende criteria wordt besproken hoe er een mooi en natuurlijk resultaat behaald kan worden. Zaken die de arts mee laat wegen zijn bijvoorbeeld je leeftijd, de kwaliteit van je huid, de diepte van je rimpels en of je wel of niet rookt.

Kan een hyaluronzuur filler ongedaan gemaakt worden?

Er zijn bepaalde stoffen die hyaluronzuur fillers kunnen laten afbreken. Wij maken gebruik van het middel Hyazon. Wanneer dit wordt geïnjecteerd wordt de hyaluronzuur filler afgebroken. Binnen enkele uren tot dagen zal de filler uit je lichaam verdwijnen. Veel klinieken kiezen voor hyaluronzuur, omdat dit een stof is die van nature in de huid voorkomt. De kans op allergische reacties is hierdoor minimaal.

Zijn fillers voor verjonging van het gezicht?

Zowel Botuline Toxine als fillers worden gebruikt om het gezicht er jonger uit te laten zien. Een van onze artsen kijkt graag mee naar wat het beste is bij jou. Dit is afhankelijk van het “probleem” gebied.

Kan ik er onnatuurlijk uit zien na een filler behandeling?

Dat ligt eraan hoeveel er wordt geïnjecteerd en op welke zones. Onze visie is een natuurlijk en frisser uitziend resultaat met behoud van de eigen uitdrukking en expressie. Wanneer wij denken dat de wens van onze cliënten voor een onnatuurlijk uiterlijk zorgt, zullen wij de behandeling niet aangaan.

Tarieven

1 ML filler                                                                                                               €350

2 ML filler                                                                                                               €650

3 ML filler                                                                                                               €825

Bij andere hoeveelheden

Prijs in overleg