Leuk kennis te maken!

Wij, Beau d'or zijn een gespecialiseerd instituut.
We werken enkel met de beste apparatuur en A merken, zodat we jou high end behandelingen kunnen beloven.
Onze technieken zijn veilig en effectief.


We vinden het belangrijk om naar jou als cliënt te luisteren en we nemen hier dan ook de tijd voor.
Zo werken we met gratis adviesgesprekken en demo behandelingen.
We polsen ook tussendoor graag even hoe het met jou en jouw wensen en resultaat gaat. 
En waar het ook maar kan drinken we graag met onze cliënten een kopje thee of een van onze beauty smoothies!

Wij bieden een luxe maar vriendelijke omgeving waar jij je thuis voelt en al jouw cosmetische doelen kunt nastreven.


Onze specialisten hebben een berg aan ervaring en volgen ieder jaar bijscholing. Uiteraard zijn zij erkend gediplomeerd,
waardoor een eventuele vergoeding via de zorgverzekering mogelijk is. Onze artsen zijn BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVCG.

Daarnaast zijn we leerbedrijf en bieden we ook mogelijkheden voor onze toekomstige collega's.


Zien we jou snel?


Warme groet,

Tamara (eigenaresse)

Vektis
BIG
Zorg voor ZZP-ers
brancheorganisatie verzekering huidprofessional
De Huidprofessional

SKIN register

Ons team

Tamara

Huidspecialist

Leuk! Jouw interesse in ons bedrijf. Mijn passie is het delen van kennis en het begeleiden van mijn cliënten. Het is mijn taak om duidelijkheid te scheppen in het aanbod in onze branche.
Met mijn 10 jaar ervaring en veel opleidingen richt ik me voornamelijk op geavanceerde non invasieve technieken waarbij jij snel en goed resultaat behaald.

Gina

Schoonheidsspecialiste

Ik hou ervan om met mensen te werken.
Ik geniet ervan dat iedere klant na de behandeling met een lach op hun gezicht de deur uitloopt.

Het leuke van mijn werk bij Beau d'or is dat ik huidproblemen aan kan pakken en ervoor kan zorgen dat de huid van mijn cliënten zichtbaar verbetert. Zo kun je echt iets betekenen.

cosmetisch arts veghel

drs. Babak Mahdavian

Arts BIG: 09911187401

Het team van Babak Mahdavian Delavary bestaat uit zowel cosmetisch als plastisch artsen. Zij staan voor een persoonlijke en realistische plan van aanpak. Hun doel is om u een frisse uitstraling te geven met een natuurlijk resultaat.

Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken.

Charlie

Schoonheidsspecialiste

Mijn passie in het vak is voornamelijk klanten helpen en adviseren.
Geen dag is hetzelfde wat ervoor zorgt dat mijn werk uitdagend is. Bij Beau d'or kijken we echt dieper naar het huidprobleem en ik vind het geweldig om zaken zoals voeding en leefstijl mee te nemen in het behandeladvies om zo het beste resultaat te krijgen.

Huidverbetering is een interessant onderwerp waar ik onze klanten graag meer over vertel. 

angy voetreflex

Angy

Hand en voetreflexologie

 Ik kan snel je hulpvraag analyseren en fysieke klachten en mentale zaken helder op een rij zetten.
Met een ontspannende massage of reflexologie ondersteun ik je. 

Hoe heerlijk is het om je weer vertrouwd in je vel te voelen en veerkrachtig te bewegen?    

Samen gaan we daaraan werken omdat ik geloof dat jij om je lichaam geeft.

Wat onze cliënten waarderen 

Persoonlijk en betrokken

Een vriendelijke, persoonlijke benadering met een toegewijde begeleiding. Dat staat bij ons centraal. We bouwen graag langdurige relaties op met onze cliënten waarin we echt verschil voor iemand kunnen maken.


Professioneel en goed opgeleid

Ieder specialisme vraagt haar eigen kennis en ervaring. Bij ons ben je ervan verzekerd dat iedere specialist voor haar vakgebied uitmuntende ervaring heeft. Daarnaast blijven we onszelf ieder jaar veelvuldig bijscholen.


Duidelijk, realistisch en eerlijk

Je mag het direct of recht voor zijn raap noemen... wij vertellen je wat er wel en niet te behalen is, zonder daar doekjes omheen te winden. We staan voor een natuurlijke verbetering om zo de beste versie van jezelf te kunnen zijn.


Veilig, effectief en bewezen resultaat

Onze behandeltechnieken zijn veilig en bewezen effectief.  We werken enkel met de nieuwste technologie en verouderde technieken zal je bij ons dan ook niet vinden. Daarnaast werken we enkel met A merken.


Een kleine greep van wat klanten over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ankie
Wat een mooie salon. ik heb de Teenface lifting behandeling gehad. Wat een heerlijke behandeling is dit! Dit is een liftende behandeling en tijdens het intrekken van het masker heb ik een heerlijke massage gehad. Na de behandeling voelde mijn huid heerlijk zacht en heeft een mooie kleur. Ook zien mijn gezichtscontouren er strakker uit. Wat een grote expertise heeft Tamara, ik heb echt veel opgestoken van haar adviezen! Hier ik kom ik zeker vaker terug!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Anne marie
Geweldige kundigheid Super goede uitleg vd behandeling Bijzonder persoonlijk betrokken met de klant! Ik ben zeer zeer tevreden! Dankbare groet, Anne van de Laar👍
Ms. Nameless
Add Your Stars
Michel
Ik had behandelingen elders gehad (definitief ontharen) voordat ik bij Beau d'or kwam. Puur weggegooid geld zo zonde. Nu boek ik top resultaat en voel me er helemaal happy bij. Super goed advies top team die weet wat ze doen en komen alle afspraken na. Zijn eerlijk oprecht en vakkundig. Ik raad het iedereen aan om niet de fout te maken die ik heb gemaakt, maar ga meteen naar Beau d'or. Dank je team Beau d'or.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Claudia
Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.
Ms. Nameless
Add Your Stars