Lees hier de ins en outs:

Wat gebeurt er bij deze Soft Surgery behandelingen?

De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. De huid wordt puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact waardoor de overtollige huid verdampt.
Wat er gebeurt is coalgulatie: De huidvezels trekken samen wat resulteert in huidverstrakking, remodellering en een liftend effect.
Rimpels, overtollige huid, pigment en littekens verdwijnen zonder medische ingreep.
Coalgulatie kennen we al van het weghalen van moedervlekjes of (steel)wratjes. De techniek is dus niet zo onbekend als we denken.

Welke coalgulatie technieken zijn op dit moment HOT?

We zien het steeds meer voorbij komen: Soft surgery. De cosmetische markt springt maar al te graag in op deze mooie techniek. Zo kennen we onder andere Fibroblast behandelingen, Plasma en PlexR behandelingen. Maar de mate waarin coalgulatie daadwerkelijk plaatsvindt verschilt enorm bij deze technieken.
Zo zien we dat bij PlexR de meest effectieve apparatuur gebruikt word.

Wat is belangrijk om in acht te houden?

Veel van deze technieken worden tegenwoordig uitgevoerd door schoonheidsspecialisten.
LET OP! Dit is een behandeling die thuis hoort bij een arts, ook al zijn deze specialisten “opgeleid”.
Voor vrijwel dezelfde kosten wordt je behandeld door een arts welke gewoonweg veel meer kennis over de huid en haar eventuele reacties bezit.
Dit zijn behoorlijke behandelingen! Die laat je niet meer door een schoonheidsspecialiste of huidtherapeute uitvoeren.

Kies je arts zorgvuldig uit. De mate waarin de huid puntsgewijs aangeraakt word is zeer belangrijk. Voor een goed resultaat dienen er de juiste hoeveelheid “puntjes” gezet te worden. Bij een te laag aantal is het resultaat niet toereikend, dit zie je vaak gebeuren.

Bij iedere aanraking ontstaat een klein korstje. Het herstel is daarom niet mis! Laat je niet verleiden dat het herstel reuze mee valt. Er kan zwelling optreden, wondvocht ontstaan en de huid voelt strak aan en kan gaan kloppen en trekken. Bij een goede effectieve behandeling hoort een herstel en het is belangrijk dat je hierover goed geïnformeerd word.
De behandeling is het helemaal waard, echter wil je een week lang echt even niet gezien worden door de buitenwereld. Bij minder effectieve behandelingen zal dit vanzelfsprekend minder zijn.

Je kunt je geld maar eenmalig uitgeven, dus geef het uit aan de meest effectieve manier.
Laat je goed informeren, zodat je precies weet wat je te wachten staat.

 

Om de bovenstaande redenen, maken wij enkel gebruik van de PlexR apparatuur welke bediend word door onze ervaren arts Babak Mahdavian Delavary.

Lees hier hoe de behandeling in zijn werk gaat!

Ben je geïnteresseerd in Soft Surgery? Laat je door hem adviseren en uitleggen waarom hij de PlexR specialist van Nederland is.
Een consult is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.
0413-745930 | 06-13438380 | info@beaudor.nl
soft surgery cosmetisch arts veghel
dr. Babak Mahdavian Delavary
Aangeschreven met een 9.4 op internet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

Your Cart