Cosmetisch arts Babak – kortingen op 4 oktober!

Cosmetisch arts Mahdavian Delavary
Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, lasers en peelings. Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken.

Arts Mahdavian Delavary staat voor een persoonlijke en realistische plan van aanpak. Hij zet zich in om u een frisse uitstraling te geven door het bevorderen van de natuurlijke schoonheid van de huid.
Boek jouw vrijblijvend consult en e
rvaar hoe arts Mahdavian Delavary u kan helpen om uw doelen te realiseren.

Hij maakt enkel en alleen gebruik van de beste materialen die er op de markt zijn en daarom zal hij niet kunnen concurreren met de goedkopere aanbieders van soortgelijke behandelingen. Echter is zijn prijs uiterst goed in balans met de geleverde kwaliteit en dat is waar wij als salon voor staan.
Met dit soort ingrepen gaat u immers niet vergelijken op prijs, maar op kwaliteit en gebruikte producten en materialen. Onze klanten gaan voor een levenslang goed resultaat!
Arts Babak Mahdavian Delavary heeft vanzelfsprekend een BIG registratie en in onze salon zijn alle maatregelen getroffen die de GGD nodig acht voor het uitvoeren van deze behandelingen.
Arts Babak Mahdavian Delavary wordt door klanten op internet beoordeeld met een 9.4 en is dé PlexR specialist van Nederland.

 

Hieronder enkele voorbeelden

PlexR – 1 behandeling – rokerslijntjes

cosmetisch arts veghel cosmetisch arts veghel

PlexR – 1 behandeling – wallen en pigmentvlekken

cosmetisch arts veghelcosmetisch arts veghel cosmetisch arts veghelcosmetisch arts veghel

Hyaluronzuur filler 1ml

cosmetisch arts veghel

PRP behandeling – 4 behandelingen

cosmetisch arts veghel cosmetisch arts veghel

Laatste nieuws

NAJAAR AANBIEDING – RESET JE HUID

De perfecte tijd om je huid te ontdoen van de opgebouwde hoornlaag, pigment, vrije radicalen, vocht en lipide verstoringen. RESET JE HUID MET HUIDVERBETERING VAN KLAPP. Pak je huid 2 maal per jaar eens goed aan. U zult na 1 behandeling resultaat zien, echter in een kuurverband is het resultaat verbluffend. In een kuurverband kom je Lees meer…

Soft Surgery

Nieuw op de markt: Soft Surgery Wat is Soft Surgery en welke techniek is nu de meest effectieve? Lees hier de ins en outs: Wat gebeurt er bij deze Soft Surgery behandelingen? De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. De huid wordt puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact waardoor de Lees meer…

Kijk hoe onze cosmetisch arts te werk gaat!

Ook benieuwd hoe onze arts te werk gaat? Mounira Mansour van Life is Beautiful liep een dagje mee met onze arts: dr Babak Mahdavian Delavary. dr. Babak staat aangeschreven met een 9.4 en is de PlexR specialist van Nederland. Wil je graag weten wat hij voor jou kan doen of heb je vragen over een behandeling? Neem Lees meer…

0

Your Cart