Cosmetisch arts Mahdavian Delavary
Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, lasers en peelings. Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken.

Arts Mahdavian Delavary staat voor een persoonlijke en realistische plan van aanpak. Hij zet zich in om u een frisse uitstraling te geven door het bevorderen van de natuurlijke schoonheid van de huid.
Boek jouw vrijblijvend consult en e
rvaar hoe arts Mahdavian Delavary u kan helpen om uw doelen te realiseren.

Hij maakt enkel en alleen gebruik van de beste materialen die er op de markt zijn en daarom zal hij niet kunnen concurreren met de goedkopere aanbieders van soortgelijke behandelingen. Echter is zijn prijs uiterst goed in balans met de geleverde kwaliteit en dat is waar wij als salon voor staan.
Met dit soort ingrepen gaat u immers niet vergelijken op prijs, maar op kwaliteit en gebruikte producten en materialen. Onze klanten gaan voor een levenslang goed resultaat!
Arts Babak Mahdavian Delavary heeft vanzelfsprekend een BIG registratie en in onze salon zijn alle maatregelen getroffen die de GGD nodig acht voor het uitvoeren van deze behandelingen.
Arts Babak Mahdavian Delavary wordt door klanten op internet beoordeeld met een 9.4 en is dé PlexR specialist van Nederland.

 

Hieronder enkele voorbeelden

PlexR – 1 behandeling – rokerslijntjes

cosmetisch arts veghel cosmetisch arts veghel

PlexR – 1 behandeling – wallen en pigmentvlekken

cosmetisch arts veghelcosmetisch arts veghel cosmetisch arts veghelcosmetisch arts veghel

Hyaluronzuur filler 1ml

cosmetisch arts veghel

PRP behandeling – 4 behandelingen

cosmetisch arts veghel cosmetisch arts veghel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *