Wimperextensions zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons beauty beeld. Je ziet ze overal en ze zijn al lang geen hype meer.

Iedereen wil toch volle en lange wimpers!  

Geen mascara, krultang of permanent meer, maar wimperextensions.

Inmiddels zijn er dan ook veel verschillende technieken en soorten wimperextensions beschikbaar, zo kun je voor heel natuurlijk gaan of juist een dramatische diva look. Ook kun je kiezen voor een verlenging en/of volumebehandeling van jouw wimpers. Bekijk de mogelijkheden en wij maken jouw wimpers volledig naar jouw wens.

wimperextensions veghel

“Ik sta ’s ochtends op en kan zo de deur uit!”

 

“Het is ideaal als ik op vakantie ga of met zwemmen”

 

“Wat een mooie oogopslag!”

De individuele haartjes worden 1 voor 1 op uw eigen wimpers geplaatst met een speciale lijm. Afhankelijk van uw eigen haargroei blijven de haartjes 4 tot 6 weken zitten. Het plaatsen van een nieuwe set wimperextensions kan tot 1.5 uur in beslag nemen afhankelijk van uw eigen hoeveelheid wimpers en wensen.
Bij een wimperverlenging gaan we voor de one by one techniek.
Heb je niet veel wimpers en wil je ze ook voller? Dan gebruiken we een van de volume technieken. De volume extensions voelen erg licht aan, blijven daardoor beter zitten en hebben veel meer draagcomfort.
In de praktijk worden de volume technieken het meeste gebruikt en voor iedere techniek worden weer andere type extensions gebruikt. Zo kunnen we spelen in dikte, lengte, structuur en extend.
We gebruiken het merk Lash Extend, LA Box en PB lashes. Dit zijn de beste merken in wimper-land en dat maakt wezenlijk verschil!

 

wimperextensions prijslijst veghel uden

Voor het verwijderen van wimperextensions vragen wij: €10.00 | i.c.m. een nieuwe set is dit gratis.
Wanneer je een vaste klant bent van onze salon en een nieuwe set wil betaal je bij ons €20.00 minder.

Kom je van een andere salon? Dan vragen wij voor het verwijderen van extensions €17.50 en opvullen +€10.00 (mits de resterende extensions juist zijn gezet, anders verwijderen + nieuwe set).

Junior stylist: 1 jaar ervaring | in het bezit van de desbetreffende certificaten | maandelijks in training bij master stylist
Master stylist: +5 jaar ervaring | in het bezit van de desbetreffende certificaten | jaarlijks in training bij (inter)nationale stylisten.

Silk wimpers: deze wimpers glanzen en zijn wat harder, waardoor je een zwaardere glamour uitstraling kunt creëren.
Cashmere wimpers: ultra zachte wimpers voor een natuurlijk en volle blik. Deze wimpers hebben de allerbeste houvast en zijn diepzwart van kleur.
Volume en russian volume wimpers: deze wimpers hebben een dikte van 0.05 en 0.07 en hebben een matte natuurlijke uitstraling.

 

Vergeet alle vooroordelen over wimperextensions: Ze zijn gewoon niet waar als een set goed wordt geplaatst door een ervaren en goed getrainde wimperstylist!

-Je hoort ze niet te voelen zitten
-Je hoort er geen irritatie van te ondervinden
-De behandeling mag nooit pijn doen
-Je hoort niet overvloedig te tranen tijdens een behandeling (een enkel traantje kan bij zeer gevoelige ogen heel af en toe voorkomen)
-Je hoort na afloop geen rode ogen te hebben
-Wimperextensions horen zacht aan te voelen zonder zichtbare, grote lijmklontjes
-Je hoort geen afgebroken wimpers of gaten te hebben als wimperextensions verwijderd worden
-Een goede wimperstylist geeft je advies over technieken, krullen, diktes, lengtes en het model dat bij jou past
-Een goede wimperstylist waarschuwt je als je iets wilt wat niet matcht met je eigen wimpers en beschermt je tegen beschadigingen en ongemakken
-Een goede wimperstylist ontsmet en desinfecteert de salon, de materialen en zichzelf
-Een goede wimperstylist volgt jaarlijks bijscholing

 

0

Your Cart