supplementen

Supplementen

Het is onze passie om huidproblemen te benaderen van binnenuit. Iedereen kent de term: Schoonheid komt van binnen uit!

Mijn persoonlijke visie sluit onwijs aan bij de orthomoleculaire geneeskunde. Deze visie is erop gericht om het lichaam te voorzien van de nodige bouwstoffen om haar organen en weefsels optimaal te kunnen laten functioneren. Orthomoleculaire voeding gaat verder dan het elimineren van kant en klaar maaltijden, gefrituurde snacks en suiker. Het is een samenspel van de juiste voedingselementen en combinaties.
Daarnaast willen wij bij onze cliënten een stukje bewustwording creëren van wat je nu in je mond stopt iedere dag en hoe je het beste voor je lichaam kan zorgen.
Heb je een van onze detox programma's of ons afslank programma al gezien?

In de praktijk zien we dat bij de juiste voeding huidproblemen, hormonen, mentale en fysieke gesteldheid en overgewicht weer terug in balans komt.

Supplementen voor huidverbetering, stress en hormoonproblematiek

In al onze adviezen nemen wij een stukje voeding en supplementen mee. We zien vaak in de praktijk dat problemen zoals acne, huidverslapping, eczeem en hormoonschommelingen baat hebben bij een ondersteuning in voeding en supplementen.

Wij zijn specifiek opgeleid om de volgende indicaties vanuit de orthomoleculaire voedingsleer te benaderen. Heb jij last van een van de volgende klachten, neem dan gerust contact met ons op. Samen met onze behandelprotocollen helpen we jou op weg naar een gezond lijf!
Wij geloven dat met de juiste voeding de onderstaande problemen aangepakt kunnen worden.

  • Acne
  • Hormoonschommelingen progesteron, oestrogeen, cortisol, melatonine, insuline
  • Stress
  • Eczeem
  • Vermoeidheid
  • Slechte weerstand

Je hebt toch geen supplementen nodig?

Nog steeds geloven veel mensen dat wij al onze voedingselementen uit onze dagelijkse voeding halen. Helaas is dit bij lange na niet het geval.
Ons voedsel word bepoten, ingespoten, gemanipuleerd en we koken veel te vaak met houdbare producten waar de vitaminen en mineralen ver te zoeken zijn.

Consult

Wil je advies inwinnen hierover? Plan dan gerust een vrijblijvend consult en wij geven je tips en trucs.

Je kunt onze producten ook via de webshop verkrijgen >>

Reactie plaatsen