Peeling, massage en pakking

Lichaamspeeling en pakking

Ontspannen met een peeling, massage en pakking

We geven ons lichaam vaak niet de aandacht die het verdiend!
Voor onze peeling gebruiken we kokos met Calendula en Citrus. Kokos voor de geur en beleving. Calendula, de goudsbloem die ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Citrus zorgt ervoor dat de dode huidcellen losweken. Een ultra zachte huid is het resultaat!

Door pakkingen worden afvalstoffen verwijderd en nieuwe werkstoffen toegevoegd. Hierdoor krijg je energie. Pakkingen werken effectief en hebben een direct voelbaar resultaat. Na één pakking voel je jezelf fitter en energieker.

Je kunt kiezen uit twee pakkingen

Chocolade pakking

De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen welke het verouderingsproces tegen gaan.

Ook komen er endorfines vrij en die stimuleren de vetafbraak. Daarnaast maakt je lichaam serotonine aan door de chocoladepakking. Daar krijg je een fijn gevoel van, waardoor je je makkelijker kunt ontspannen. Chocola verstevigt de huid en werkt revitaliserend, omdat het teveel aan vocht wordt afgedreven.

Een verrukkelijke pakking dus.

Algen pakking

Algen zijn zeeplanten die veel actieve bestandsdelen van de zee in hun cellen hebben opgeslagen. De vitaminen, mineralen zoals jodium, ijzer, koper, chroom en kobalt zijn erg belangrijk voor het menselijk lichaam. Ze zorgen voor een goede afvoer van afvalstoffen, een hydraterende werking en zijn ook nog eens zeer effectief voor de bloedsomloop.

Algen hebben een sterk ontgiftende werking waardoor ze het weefsel sneller kunnen zuiveren van gif en afvalstoffen. Het verstevigt het weefsel, en heeft een positieve werking zoals bij aandoeningen als reuma, artrose, psoriasis, eczeem en aandoeningen aan de luchtwegen en het is een goede ondersteuning bij afslanken.


  • Een pakking heeft alleen nut na een peeling, vandaar dat deze ook niet los te boeken is.
  • We hebben deze behandeling uitgebreid met 30 minuten ontspanningsmassage.
  • Iedere behandeling word afgesloten met een hydraterende bodylotion.
Reactie plaatsen