Waxing

Harsen ontharen

Ontharen, harsen, waxing. Allemaal dezelfde benamingen voor het weghalen van ongewenst haar.
Wist je dat je ongewenst haar ook permanent kunt verwijderen? Kijk dan eens bij "laserontharing".

Pijnloze waxing voor een volkomen gladde en perfecte huid. Wij werken nauwkeurig en geven uw huid altijd een voor en nabehandeling, zodat deze zo min mogelijk reageert.
We werken met een van de beste merken op de markt: Lycon.
Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is.  Vrouwen én mannen willen een gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen.

We hebben alle soorten hars, zo hebben we speciale hars voor de wenkbrauwen en het lichaam. Voor de oksels, bovenlip en kin hebben we hars die de gevoelige huid aan kan. Bij iedere behandeling gebruiken we 2e fase hars. Deze hars kan haartjes van 1mm verwijderen, zodat er na iedere wax behandeling geen enkel haartje meer te bekennen is!

Waxing lichaam

Voor het lichaam gebruiken we de zachte warme hars. Deze hars verwarmt de huid waardoor de follikel open gaat staan en de haar makkelijk loslaat. Harsen word dus pijnloos en er ontstaat geen roodheid of irritaties.

Voorbereiding
- Scrub 3 dagen voor de behandeling.
- Het haar dient minimaal 1 mm te zijn, maar liever 2 mm
- Gebruik géén bodylotion voor de behandeling.
Na de behandeling
- Vermijd direct na de behandeling (ca. 24 uur) de zon, zonnebank, een heet bad of de sauna.
- Na 2 dagen beginnen met een zachte scrub om ingroeien van haartjes te voorkomen.
- Voor het lichaam gebruiken we diverse soorten hars:

Stripwax voor grote oppervlakten zoals benen en rug
De beroemde en super zachte Strip Wax van LYCON zijn snel aan te brengen en hebben extra stevige grip. Géén plakkerige resten en de strips trekken niet aan de huid. De professionele strip harsen van LYCON bevatten een speciale combinatie van natuurlijke ingrediënten voor extra grip, zodat zelfs haren vanaf 2 mm kunnen worden verwijderd.

Lycon Hotwax voor de oksels en bikinilijn
De striploze Hot Wax van LYCON verwijdert haartjes al vanaf 1 mm! Perfect voor korte, hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam. De hot waxen van LYCON bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haar vrij aanvoelt.

LycoJet – 2e fase hars
De sensationele en technologisch unieke JET wax als nabehandeling. We noemen dit ook wel de 2e fase wax! LycoJET verwijdert alle 1 mm verfijnde dons haartjes, hardnekkige haartjes en haartjes die je niet met het blote oog ziet, voor een langere haarvrije periode en een superzacht gevoel! Op basis van natuurlijke hars en bijenwas, de crème de la crème onder de waxen.

Waxing gezicht

We gebruiken zachte warme striploze hars. Deze hars verwarmt de huid waardoor de follikel open gaat staan en de haar makkelijk loslaat. Harsen word dus pijnloos en er ontstaat geen roodheid of irritaties.

Voor het gezicht gebruiken we twee soorten hars:

Lyco Hotwax

De striploze Hot Wax van LYCON verwijdert haartjes al vanaf 1 mm! Perfect voor korte, hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam. De hot waxen van LYCON bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haar vrij aanvoelt.

Lycojet & Eyebrow wax

De sensationele en technologisch unieke JET wax als nabehandeling. We noemen dit ook wel de 2e fase wax!

LycoJET verwijdert alle 1 mm verfijnde dons haartjes, hardnekkige haartjes en haartjes die je niet met het blote oog ziet. Het resultaat is een langere haarvrije periode en een superzacht gevoel. Op basis van natuurlijke hars en bijenwas, de crème de la crème onder de waxen.

Eyebrow wax doet hetzelfde als de lycojet, maar met toevoeging van verzorgende en beschermende Calendula en kamille. Perfect om de tere huid onder de wenkbrauwen effectief te kunnen waxen!


Wist je?
Wij hebben ook de mogelijkheid om ongewenste haren permanent te verwijderen door middel van laserontharing!

Reactie plaatsen