De perfecte rimpel- en littekenbehandeling!

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling.

Iedere cel in ons lichaam heeft een geheugen, wat betekend dat als bepaald weefsel zich met regelmaat in dezelfde richting beweegt, deze op ten duur blijvende vormen aanneemt. Het weefsel maakt hiervoor verklevingen aan en vervolgens ontstaat er een blijvende (stress)rimpel. Bij de bindweefselmassage masseren we deze verklevingen weg. Doordat je deze massage herhaalt zal het weefsel steeds soepeler worden en zal zijn geheugen gewist worden.

Tevens neemt de productie van collageen en elastine af na je 25e levensjaar. Collageen is het hoofdbestanddeel van bindweefsel in de menselijke huid, die zorgt voor stevigheid en structuur en elastine is een eiwit die zorgt voor veerkracht van de huid. Bij het verlies hiervan zal de huid dus verslappen en ontstaan de zogenoemde ouderdom  rimpels. De aanmaak van collageen en elastine vind plaats in het bindweefsel, het weefsel tussen de spieren en de huid. Bij een bindweefselmassage worden de fibroblasten in het weefsel zodanig vervormt, dat ze zich zullen herstellen. Bij dit herstel zal collageen en elastine aangemaakt worden, waardoor je een versteviging en opvulling van de huid ziet.

Een bindweefselmassage is geschikt voor ieder huidtype en werkt als volgt:

Na de massage voelt de huid rozig en warm. Dat komt doordat de doorbloeding is gestimuleerd. Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. De massage wordt daarom meestal in een kuur gegeven. De eerste behandelingen zijn niet bepaald ontspannend en het kan zelfs pijn doen. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel steeds soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Contra indicaties: koorts, hartklachten, problemen met bloeddruk, overmatige histaminereactie, bij gebruik van bloedverdunners, tumoren en neurologische aandoeningen.

 

Losse behandeling 20 min €   20.00
Geïntegreerd in een salonbehandeling 20 min €   10.00
Kuur 6 beh. / 6 wkn €   90.00

 

Onderhoudsabonnement: 2x per maand. Je betaald € 20.00 per maand. Looptijd 6 maanden. Opzeggen per direct.  Betaling voor de eerste van de maand.

Kijk ook eens naar de Deep cleansing behandeling.

 

0

Your Cart