Basis schoonheidsbehandeling

Huidanalyse + Oppervlaktereiniging + Dieptereiniging (peeling/scrub/lysing) + Stomen +  Harsen bovenlip of epileren (huidig model bijwerken) + Verzorging.

35 min  €   30.00

 

Volledige schoonheidsbehandeling

Huidanalyse + Oppervlaktereiniging + Dieptereiniging (peeling/scrub/lysing) + Stomen + Onzuiverheden verwijderen + Harsen bovenlip of epileren (huidig model bijwerken) + Massage + Masker + Verzorging.

60 min  €   55.00

 

Optioneel bij uw schoonheidsbehandeling te boeken

Een op de huid afgestemd ampul wat in gesluisd word met de HC4 Ultrasonic Face. Dit apparaat werkt met ultrasone en frequentie golven, zodat het ampul in de diepere huidlagen opgenomen kan worden.

15  min   €   10.00

Bindweefselmassage ipv een ontspanningsmassage. Lees verder.schoonheidsbehandeling HC4 Face Ultrasonic Ultrasone en frequentie golven huidverbetering ampul insluizen schoonheidssalon Beau d'or Veghel

5  min   €   10.00

Deep cleansing massage ipv een ontspanningsmassage. Lees verder.

5  min   €   15.00

 

 

Een stralend en gezond uiterlijk… Dat wil toch iedereen!

Als het gaat om huidverzorging gaan schoonheid en gezondheid hand in hand. Mooi zijn doe je van binnen uit naar buiten. Een professionele schoonheidsbehandeling draagt hier zeker aan mee. Een juiste verzorging zal de huid eigen functies herstellen, versterken en in balans brengen.

Bij schoonheidssalon Beau’dor werken we met het wereldwijd bekende topmerk KLAPP Cosmetics. De oprichter Gerhard Klapp is een anti-agingspecialist en natuurgeneeskundige. Gerhard Klapp werkte in zijn lab met verse cellen en zo startte meer dan 35 jaar geleden de ontwikkeling van de eerste verse-cellencrème. Dat product is over de hele wereld ingeslagen als een bom!

Inmiddels neemt KLAPP een bijzondere positie in de cosmeticawereld in met een zeer rijk en innovatief assortiment van producten. Daar heeft hij dan ook inmiddels twee maal de begeerde BEAUTY FORUM AWARD voor innovatie, product en service behaald.

Naast alle uitstekende doelgerichte salonbehandelingen, blinken zij vooral uit in huidverbetering d.m.v de hoog gedoseerde verse cellen treatments. Voor iedere klant een specifieke persoonlijke treatment! Ze geven de klant een ongekende gewelddadige beleving en een verbluffend resultaat.

Uiteraard zijn de KLAPP behandelingen, vrij van minerale olien, parabenen & PEG’s. Dermatologisch getest.

0

Your Cart