permanente make up

Soft powder wenkbrauwen

Of je nou kiest voor hairstroke of een soft shaduw oftewel soft powder techniek, permanente make up voor de wenkbrauwen is niet meer weg te denken uit beauty land!

Dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make up volledig en op een natuurlijke wijze gecorrigeerd. Er ontstaat een gelijke en egale wenkbrauwlijn.

Samen kijken we wat het beste bij jou past, kom dus gerust eens langs voor een vrijblijvend consultatie gesprek. We maken kennis en ik teken jouw wenkbrauwen. Zo kan ik je laten zien hoe jouw permanente wenkbrauwen eruit gaan zien.
De kleur bepaal ik aan de hand van jouw huid en haarkleur. Deze kleur zal perfect aansluiten bij jou! Wanneer jouw wenkbrauw genezen is, is hij niet van echt te onderscheiden!

Mocht je kiezen voor een behandeling, dan is dit altijd incl. intakegesprek, voortekenen, ontwerp, epileren en een nabehandeling.

Creëert een natuurlijk ogende wenkbrauw van donker naar licht.
Een ultrafijne 3D schaduw techniek voor zachte poederachtige wenkbrauwen, waarbij donker en licht vloeiend in elkaar overlopen. Het scheelt veel tijd, omdat u zich niet iedere ochtend hoeft op te maken en op het eind van de dag geen make-up hoeft te verwijderen.

Bij deze techniek worden de wenkbrauwen opgebouwd d.m.v. striping waardoor het effect van haartjes gerealiseerd wordt. Het scheelt veel tijd, omdat u zich niet iedere ochtend hoeft op te maken en op het eind van de dag geen make-up hoeft te verwijderen.

Met deze dubbele techniek is het mogelijk om wenkbrauw haartjes na te bootsen en met de soft powder (poedertechniek) wat meer dimensie aan te brengen. In overleg bepalen we de kleur van het pigment dat voor deze combi-behandeling gebruikt wordt. Het scheelt veel tijd, omdat u zich niet iedere ochtend hoeft op te maken en op het eind van de dag geen make-up hoeft te verwijderen. 

Voor een eerste afspraak plan je altijd een consult in. Wil je direct behandelen? Dat kan! Dan mag je ook direct jouw afspraak erachteraan plannen.

Reactie plaatsen