permanente make up eyeliner

Eyeliner

Permanente make-up is het Je ogen zijn het visite kaartje van je gezicht. Permanente make-up eyeliner is de mooiste oplossing wanneer je ogen wilt laten stralen. Nooit meer een potloodlijntje bijtekenen na een regenbui, na het sporten, het zwemmen of als je 's ochtends opstaat. Je permanente make-up zit altijd perfect op zijn plaats!

Subtiel met een groots effect!

Een subtiel lijntje (infra Lash) tussen de wimper haartjes, welke niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect en laat de wimperaanzet voller lijken. Het scheelt veel tijd, omdat u zich niet iedere ochtend hoeft op te maken en op het eind van de dag geen make-up hoeft te verwijderen.

Deze natuurlijke eyeliner kunnen we zowel boven als onder zetten.

Dit is een volle eyeliner welke mag opvallen op het bovenooglid. Deze is tevens te combineren met een eyeliner bij het onderooglid. Het scheelt veel tijd, omdat u zich niet iedere ochtend hoeft op te maken en op het eind van de dag geen make-up hoeft te verwijderen.

Deze eyeliner kunnen we ook combineren met een onder eyeliner.

Dit is een volle eyeliner die gezien mag worden en zeker mag opvallen op het bovenooglid. Deze eyeliner geeft meer expressie en een frisse look. Iedere morgen wakker worden met een fantastische oogopslag.

Deze eyeliner kunnen we ook combineren met een onder eyeliner.

We kunnen een extra kleur toevoegen. De boven eyeliner is dan opgebouwd uit twee kleuren. Direct boven het zwarte pigment wordt een tweede lijn geplaatst in de kleur die u wenst. De tweede lijn is vaak in de kleur van de iris.

Reactie plaatsen