permanente make up lippen

Lipcontour en full lips

Lipliner: Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.

Shadow liner: Een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Full lips: Deze methode is ideaal voor lippen met weinig kleur en omvang. Bij full lips worden de lippen volledig ingekleurd dit geeft een mooie ‘volle’ en natuurlijke look als resultaat.

Een uiterst precies lijntje rondom de contour van jouw lippen!

Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij je eigen lipkleur gekozen. Het scheelt veel tijd, omdat u zich niet iedere ochtend hoeft op te maken en op het eind van de dag geen make-up hoeft te verwijderen.

Geeft je lippen een boost!

Deze methode is ideaal voor lippen met weinig kleur en omvang. Bij full lips worden de lippen volledig ingekleurd dit geeft een mooie ‘volle’ en natuurlijke look als resultaat. Het scheelt veel tijd, omdat u zich niet iedere ochtend hoeft op te maken en op het eind van de dag geen make-up hoeft te verwijderen.

Geeft je lippen een boost met een strakke contour!

Een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk. Het scheelt veel tijd, omdat u zich niet iedere ochtend hoeft op te maken en op het eind van de dag geen make-up hoeft te verwijderen.

Reactie plaatsen