Met permanente make up brengen we door middel van een ultradunne steriele naald speciale pigmentvloeistof in de huid. 

Permanente make up is niet zomaar een behandeling, het is een vakmanschap!
Het spreekt voor zich dat deze behandeling vakkundig gebeurt , het resultaat is immers jaren zichtbaar.

Onze specialist Brigitte gaat daarom met grote regelmaat op training om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.
Voorafgaand aan een behandeling boek je altijd een gratis consult. Samen met Brigitte bekijk je welke techniek je het mooiste vindt. Iedere behandeling start bij ons met het nauwkeurig uittekenen van de permanente make up, tenslotte is iedereen uniek. Geen persoon of wens is hetzelfde.

Het "voortekenen" is een uiterst secuur en nauwkeurig werk. Alle facetten van gezicht en botstructuur worden meegenomen in het bepalen van de perfect passende vorm van de make up. Het "voortekenen" krijgt bij ons veel aandacht, tenslotte is het eindresultaat hier afhankelijk van.

Ook legt Brigitte je precies uit wat je kunt verwachten en waar je rekening mee mag houden.
Brigitte is een rustige en kundige vrouw, je zal je direct op je gemak voelen bij haar!

In onze salon wordt enkel gewerkt via strenge landelijke Hygiëne- en Milieucode zoals die gelden voor de cosmetische en medische schoonheidsverzorging en permanente make up.


Brigitte: “Gedreven naar perfectie kijk ik naar uw gezicht en huidskleur om de mooiste permanente make-up aan te brengen die bij u past. De modernste technieken, deskundigheid, maar ook oog voor detail en de nieuwste computer gestuurde apparatuur is uw garantie voor kwaliteit.”


Om ervoor te zorgen dat je permanente make up er mooi uit blijft zien, adviseren wij een opfrisbehandeling iedere 1 tot 2 jaar. Dit hoeft uiteraard niet maar mocht je dit wel doen, hanteren wij touch up prijzen voor onze clienten. Opnieuw is het intake gesprek gratis en vrijblijvend, ook wanneer je behandeling ergens anders uitgevoerd is.

 

Welke behandeling is het meest geschikt voor jou?

Boek een consult
Een consult is altijd gratis en vrijblijvend!