Make-up the difference!

Permanent make up (PMU) is het inbrengen van pigmenten in de huidoppervlak. De meest voorkomende behandelingen zijn wenkbrauwen, eyeliner en lipliner.
Door middel van een ultradunne steriele naald die razendsnel op en neer gaat, wordt een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht.

Permanent make up is zowel geschikt voor vrouwen als voor mannen. Permanente make up is niet zomaar een behandeling, maar een vakmanschap. Het spreekt voor zich dat deze behandeling vakkundig gebeurt. Het resultaat is immers enkele jaren zichtbaar.

Onze specialist beheerst alle en de nieuwste technieken. Boek jouw gratis consult waarin jullie samen bekijken welke techniek jij het mooiste vindt. Brigitte tekent de wenkbrauwen en legt precies uit wat je kunt verwachten. Ook vertelt ze jou waar je rekening mee dient te houden en over de nazorg van jouw PMU.

Wat vakkundigheid betreft, bent u bij onze PMU specialist Brigitte in goede handen.

Brigitte: “Gedreven naar perfectie kijk ik naar uw gezicht en huidskleur om de mooiste permanente make-up aan te brengen die bij u past. De modernste technieken, deskundigheid, maar ook oog voor detail en de nieuwste computer gestuurde apparatuur is uw garantie voor kwaliteit.”

In onze salon word gewerkt volgens de strenge landelijke Hygiëne- en Milieucode zoals die gelden voor de cosmetische en medische schoonheidsverzorging en permanente make-up.

Een consult is altijd gratis
Microblading
0

Your Cart