permanente make-up lipliner permanente make-up beau d'or veghel uden pmu      permanent make-up WENKBRAUW hairstroke permanente make-up beau d'or veghel uden pmu      permanente make-up EYELINER permanente make-up beau d'or veghel uden pmu

Make-up the difference!

Permanent make-up (PMU) is het inbrengen van pigmenten in de huidoppervlak. De meest voorkomende behandelingen binnen de permanent make-up zijn wenkbrauwen, eyeliner en lipliner. Door middel van een ultradunne steriele naald die razendsnel op en neer gaat, wordt een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht.

Permanent make-up is zowel geschikt voor vrouwen als voor mannen. Permanent make-up is niet zomaar een behandeling, maar een esthetisch vakmanschap. Het spreekt voor zich dat het belangrijk is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Het resultaat is immers enkele jaren zichtbaar.

Wat vakkundigheid betreft, bent u bij onze PMU specialist Brigitte in goede handen.

 

Brigitte:
“Gedreven naar perfectie kijk ik naar uw gezicht en huidskleur om de mooiste permanent make-up aan te brengen in de vorm van een eye-liner, wenkbrauw of lipcontour. De modernste technieken, deskundigheid, oog voor detail en de nieuwste computer gestuurde apparatuur is uw garantie voor kwaliteit.”

Wenkbrauwen

Eyeliner

Lipliner

In onze salon word gewerkt volgens de strenge landelijke Hygiëne- en Milieucode zoals die gelden voor de cosmetische & medische schoonheidsverzorging en permanent make-up.

 

Prijslijst permanent make-up pmu veghel uden beau d'or

 

0

Your Cart