miradry zweet behandeling

Miradry zweet en geur

Iedereen zweet! 
Zweten is noodzakelijk om ons lichaam af te koelen. Ons lichaam bevat 2-4 miljoen zweetklieren waarvan slechts 2% zich in onze oksel bevindt. Het elimineren van deze 2% is niet essentieel voor het afkoelingsvermogen van ons lichaam. Je zal dus niet ergens anders opeens meer gaan zweten (compensatoir zweten) of schade aanrichten aan je lichaam.
De MiraDry is niet enkel een oplossing tegen overmatig zweten maar ook tegen geur en haar in de oksel.

Hoe werkt de MiraDry behandeling?

Je wordt lokaal verdoofd, dan wordt er een tijdelijke tattoo aangebracht die het
behandelingsgebied aanduid. Vervolgens worden door het handstuk van het apparaat microgolfstralen in de huid afgevuurd. Deze golven komen op 2-5mm diep en verbranden de zweet- en geurklieren.
Als leuke bijwerking verlies je ook 60 tot 70% van de haren!
De behandeling duurt ongeveer een uur.

Voor wie is de MiraDry behandeling geschikt?

Wanneer je last hebt van overmatig zweten, klotsende oksels en daardoor vaak te maken hebt met onwenselijke geur onder de oksel, overweeg dan eens een MiraDry behandeling.
Ook voor diegene die altijd maar moeten switchen tussen deodoranten en nooit een juiste lijkt te vinden, die zijn werk doet.

Herstel en resultaat

De meeste patiënten hervatten hun normale activiteiten (zoals weer aan het werk gaan) meteen. Lichaamsbeweging wordt meestal binnen enkele dagen hervat. Enkele dagen na de behandeling kan je last hebben van zwelling, gevoelloosheid, blauwe plekken en gevoeligheid in het okselgebied. Dit gaat vanzelf voorbij.

Je hebt onmiddellijk en permanent resultaat.
Na 1 behandeling kun je een gemiddelde zweetreductie van 82% verwachten.
In de meeste gevallen is een enkele behandeling voldoende om okselzweet permanent te verminderen. Mocht je toch twee behandelingen wensen, dan krijg je korting op deze 2e behandeling.

Consult

Uiteraard kan je een afspraak maken voor een kosteloos consult. We zullen tijdens het consult luisteren naar jouw klachten en jouw wensen bespreken. Onze arts legt de behandeling uit en je kunt al jouw vragen aan hem kwijt.


Reactie plaatsen