Niet meer schrikken op de weegschaal
Je buik niet meer in hoeven houden

Liposuctie is een behandeling waarbij de lichaamscontouren worden verbeterd, aangezien het teveel aan vet wordt weggezogen. Na de behandeling dien je 4 weken een elastisch pak te dragen. De prijs van liposuctie is afhankelijk van de locatie die je wenst te behandelen. Liposuctie is een van de meest voorkomende plastisch chirurgische behandelingen en bovendien met snel én blijvend resultaat.

De behandeling

Vooraf aan de behandeling vindt er een deskundig consult gesprek plaats waarin je al jouw vragen kunt stellen. Voorafgaand aan de behandeling vindt er een lokale verdoving plaats, zodat de behandeling pijnloos verloopt.

Doordat er enkele zwellingen, verstijvingen of roodheid kunnen ontstaan, wordt aangeraden gedurende twee a drie weken niet te sporten, massages te nemen, sauna’s te bezoeken of direct te drukken op het behandelde gebied. De verdoving zal na enkele uren uitwerken en de zwellingen nemen na enkele dagen af. Voor de pijn die enkele dagen kan aanhouden, wordt aangeraden om vier maal daags twee tabletten paracetamol van 500 mg te slikken.

Na de behandeling krijg je een lijst mee met nazorg en zal de assistent controle afspraken inplannen. De behandeling vindt plaats in de kliniek door een medisch arts.

Misschien is onze behandeling Huidverstrakking wel voldoende voor jou. Klik hier om te lezen wat die behandeling inhoudt.

Liposuctie v.a.   € 1500.00
Consult   €       0.00
0

Your Cart