Use your fat!

Tijdens het ouder worden verliest je volume in je gezicht en lichaam. Bij een lipofilling behandeling wordt er vet weggehaald op een locatie en verplaatst naar andere delen van je lichaam of gezicht. Het grote voordeel van deze behandeling is dat er gebruik wordt gemaakt van jouw eigen vet, dus het effect is blijvend. Het is de ideale techniek voor het teruggeven van volume, maar ook de structuur en souplesse van de huid verbetert.

De behandeling

Vooraf aan de behandeling vindt er een deskundig consult gesprek plaats waarin je al jouw vragen kunt stellen. Om de behandeling pijnloos te laten verlopen, vindt er vooraf lokale verdoving plaats.

Doordat er enkele zwellingen, verstijvingen of roodheid kunnen ontstaan, wordt aangeraden gedurende twee a drie weken niet te sporten, massages te nemen, sauna’s te bezoeken of direct te drukken op het behandelde gebied. De verdoving zal na enkele uren uitwerken en de zwellingen nemen na enkele dagen af. Het ongemak kan enkele dagen aanhouden. We raden aan om vier maal daags twee tabletten paracetamol van 500 mg te slikken.

Na de behandeling krijg je een lijst mee met nazorg en zal de assistent controle afspraken inplannen. De behandeling vindt plaats in de kliniek door een medisch arts.

Lipofilling v.a.   € 3000.00
Consult   €       0.00
0

Your Cart