Vaginaverstrakking femilift veghel

Femilift vaginaverstrakking

Stressincontinentie en een reductie van seksuele prikkels.
Minder volume als gevolg van verlies van collageen door huidveroudering of na een bevalling kunnen een structurele verandering in de vagina en ondersteuning van de urinebuis veroorzaken.  
FemiLift is een  innovatieve gefractioneerde laserbehandeling die de aanmaak van nieuw collageen stimuleert en zorgt voor een natuurlijke verstrakking van de vaginawand en vermindering van stressincontinentie.

De geleidelijke verhoging van de temperatuur van de vaginawand met behulp van de gefractioneerde laser bevordert de aanmaak en contractie van collageen en elastine. Het weefsel wordt hersteld tot een jeugdige staat en voorzien van dikkere en langere collageen strengen. Dit resulteert in de uiteindelijke verstrakking van de vaginawand, een verbeterde seksuele prikkeling en een afname van stressincontinentie. 

Het behandelprotocol van FemiLift bestaat gemiddeld uit 3 behandelingen met een interval van 4 á 6 weken. De behandeling kan op poliklinisch niveau worden verricht, zonder enige verdoving, is absoluut niet invasief, duurt ongeveer vijftien minuten en is snel en nagenoeg pijnloos. 

Er vind een snelle vermindering van jouw klachten plaats en er zijn geen negatieve bijwerkingen.
Uiteraard kom je in een professionele omgeving terecht en word je discreet behandeld.

Ervaar je een van de onderstaande klachten, dan ben je wellicht geschikt:

Vaginale droogheid
Incontinentie of het verliezen van enkele druppeltjes urine
Minder seksueel genot
Verslapping van de vaginawand

Consult

Wij raden je aan om eerst een adviesgesprek in te plannen, zodat je jouw verhaal kwijt kunt bij onze arts. Hij zal beoordelen of deze behandeling voor jou geschikt is.

Reactie plaatsen