Macrolane is een filler die gebruikt wordt om volume terug te brengen aan gewenste lichaamsdelen.

De filler is op basis van hyaluronzuur die door middel van een naald onderhuids wordt ingespoten. Hyaluronzuur is een bestandsdeel dat van nature in het lichaam voorkomt, maar naarmate de jaren steeds meer afneemt. Het effect van deze behandeling is direct zichtbaar.

bilvergroting

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Toepassingen

Macrolane is een behandeling die toegepast wordt voor bodyshaping en body contouring. De behandeling kan dienen voor het verstevigen of vergroten van lichaamsdelen zoals de billen, heupen, kuiten, armen, littekens en post liposuctie behandelingen.

De behandeling

Vooraf aan de behandeling vindt er een deskundig consult gesprek plaats waarin je al jouw vragen kunt stellen. De arts geeft vooraf deskundig advies over het behandelen van het gewenste lichaamsdeel. Om de behandeling pijnloos te laten verlopen, vindt er vooraf lokale verdoving plaats. De Macrolane wordt vervolgens via een dikkere naald onderhuids ingebracht. De arts zal het ingebrachte gel met de hand verdelen voor een gelijkmatig resultaat. De behandeling duurt gemiddeld tussen de 30-90 minuten en is zeer veilig en pijnloos.

De te behandelen gebied zal afgeplakt worden met plakkers die enkele dagen dienen te blijven staan. Doordat er enkele zwellingen, verstijvingen of roodheid kunnen ontstaan, wordt aangeraden gedurende twee a drie weken niet te sporten, massages te nemen, sauna’s te bezoeken of direct te drukken op het behandelde gebied. De verdoving zal na enkele uren uitwerken en de zwellingen nemen na enkele dagen af. Voor de pijn die enkele dagen kan aanhouden, wordt aangeraden om vier maal daags twee tabletten paracetamol van 500 mg te slikken.

Na de behandeling krijg je een lijst mee met nazorg en zal de assistent controle afspraken inplannen. De behandeling vindt plaats in de kliniek door een medisch arts.

De duur van het resultaat

Hyaluronzuur is een bestandsdeel dat op een natuurlijke wijze door het lichaam wordt afgebroken, maar doordat Macrolane gestabiliseerd hyaluronzuur is, zal het resultaat een tot anderhalf jaar aanhouden. Bij herhaalbehandelingen binnen dit termijn, is een minder hoeveelheid van de gel nodig dan de eerste behandeling.

Bilvergroting met hyaluronzuur – vanaf 1 ML€ 18.50
Consult€   0.00
0

Your Cart