bindweefselmassage

LPG contouring en shaping

Met LPG Endermologie kun je op een effectieve manier cellulitis, plaatselijke vetophopingen of huidverslapping aanpakken! 
Door de gepatenteerde technologie wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om aan het werk te gaan om zichzelf te verbeteren. 

Heb je last van plaatselijke vetophopingen, cellulitis of een verslapte huid? 
Hoe hard je ook sport of hoe strikt je dieet ook is, soms lukt het gewoon niet om de gewenste resultaten te behalen. 
Gelukkig hebben we hier een effectieve oplossing voor! 
Maak kennis met de wetenschappelijk ondersteunde technologie van LPG Endermologie. Deze niet-invasieve behandeling zorgt er op een natuurlijke manier voor dat de huid van binnenuit wordt gestimuleerd voor het beste resultaat. 
Zo kunnen we uw figuur shapen en uw lichaamscontouren verbeteren. De technologieën van LPG Endermologie zijn erop gericht de gezondheid en schoonheid van de huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Hierbij wordt voornamelijk een duurzaam resultaat beoogd. LPG Endermologie werkt door de slapende cellulaire activiteit in onze huid opnieuw te activeren door middel van een onderhuidse bindweefselmassage. De huid wordt op een slimme manier gestimuleerd, waardoor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt versneld voor een stevigere huid. Daarnaast wordt de afvoer van vetcellen geactiveerd en de vloeistofuitwisseling op gang gebracht, voor een verfijnd silhouet en een detox-effect.

Hoe werkt LPG Endermologie?

Met het LPG apparaat wordt er gewerkt aan de stevigheid van de huid én aan het plaatselijk verminderen van vetophopingen. Het apparaat maakt gebruik van de zogenaamde rol en klep techniek in combinatie met een sequentiële aanzuiging van de huid. Hierdoor wordt er ingewerkt op zowel de vetcellen en de fibroblasten (jeugdigheidscellen) in de huid. Hierdoor wordt er een soort diepgaande bindweefselmassage gegeven op de huid. De cilinders van het apparaat pakken een huidplooi op en rolt deze langzaam heen en weer. Hierbij wordt de huid als het ware “los gerold”, om zo de doorbloeding aanzienlijk te verbeteren. Het overtollig vocht wordt afgevoerd waardoor het het effect heeft van lymfedrainage. Kleine vetophogingen zullen verdwijnen en de huid wordt langzaam weer gladgestreken. 

Waarvoor kun je LPG Endermologie inzetten?

LPG Endermologie voor cellulite
Om cellulite op een effectieve manier aan te pakken, is het belangrijk om naar de oorzaak van het probleem te gaan. Bij cellulitis is de huid niet glad maar ziet er gedeukt en bobbelig uit, daarom wordt het ook sinaasappelhuid genoemd. Dit wordt veroorzaakt door een verminderde bloedsomloop en daarmee veranderingen in de vetcellen en weefsels die onder de huid liggen. Sommige vetcellen worden groter waardoor ze het weefsel onder de huid op sommige plaatsen omhoog duwen. Dat verklaart de bobbelige structuur. Cellulite komt voornamelijk voor op de benen, billen en buik. LPG Endermologie brengt hier aanzienlijk verbetering in. Het verkleefde vetweefsel wordt versoepeld en tegelijkertijd wordt de vetverbranding gestimuleerd. De bloedcirculatie verbeterd waardoor overmatig vocht en toxines worden afgevoerd. De oorzaak van cellulite wordt aangepakt, de spanning in de huid opgeheven en de huid wordt duidelijk gladder zonder bijwerkingen of risico's. 

LPG Endermologie voor vetophopingen
Vet wordt opgeslagen in de adipocyten, ofwel vetcellen. Op sommige plaatsen blijkt het erg lastig te zijn om dit via sporten of een dieet te verminderen. Tijdens een LPG Endermologie behandeling worden de onderhuidse cellen gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen vrij te maken. De apparatuur is zeer precies, waardoor we gericht bepaalde gebieden kunnen behandelen voor het gewenste resultaat. Zelfs vetten die resistent zijn voor diëten en fysieke activiteit worden gereactiveerd. Dit zorgt voor +70% vetverbranding. Tegelijkertijd verstevigd endermologie de huid om haar weer stevig en veerkrachtig te maken.

LPG Endermologie voor een strakkere huid
Ben je net bevallen of heb je een slappere huid? LPG helpt je huid terug veerkrachtiger worden. Doordat we de fibroblasten in de huid stimuleren worden deze aangespoord om collageen en elastine aan te maken. Samen met onze Shaping creme boeken we mooie huidverstrakkende resultaten!
Deze fitness voor de huid zorgt voor een productie van collageen en elastine van +46% en hyaluronzuur +80%.

 Behandelgebieden
• Billen
• Benen
• Buik
• Rug, bh band en lovehandles
• Heupen
• Dijen
• Gezicht, kaaklijn en wangen
• Gezicht geheel
• Armen

LPG Endermologie is ook een mooie behandeling voor huidverstrakking in het gezicht!

Herstel en resultaat

Voor het mooiste resultaat, bevelen wij u vaak aan om een kuur te komen volgen. Voor deze behandeling adviseren wij u een kuur van 8 tot 10 behandelingen voor het beste resultaat. Wel zult u na deze behandeling eens in de zoveel tijd terug te komen voor het resultaat te behouden.

Consult

Wij adviseren je om eerst een afspraak te maken voor een gratis consult van 30 minuten. De behandelaar informeert je over de behandeling, de te verwachten resultaten en het behandeltraject. We bekijken samen of dit de juiste behandeling is voor jou, we hebben namelijk diverse behandelingen om het lichaam te contouren en shapen.

Reactie plaatsen