detox

Detox kuren

Dagelijks komen we in contact met enorm veel gifstoffen welke we niet (makkelijk) kunnen afbreken.
Daarnaast laat het voedingspatroon van ons westerse mensen vaak te wensen over.

Veel mensen doen wel hun best om gezond te eten, maar als je vandaag de dag eens kritisch naar de oorsprong van ons voedsel gaat kijken, dan schrik je!

Ons lichaam verzuurt sneller en sneller en dit zorgt voor allerlei klachten, zoals moelijk kunnen afvallen, acne, ontstekingen, vermoeidheid, jojo effect of eczeem klachten.

Daarom hebben wij een aantal Detox programma's! Ons hoofddoel hiermee is om ons lichaam een handje te helpen gezond te blijven. We zien dat huidproblemen daardoor minder worden en dat ons lichaam makkelijker op het juiste gewicht komt.

Doe jij mee met ons?

10 daagse Vegan challenge

Het Vegan detox programma is ontwikkeld vanuit wetenschappelijke studies. Tijdelijk vegan eten of 3-4 keer per week vegan eten heeft hetzelfde effect als vasten. Je verminderd ontstekingen, buikvet, je krijgt meer energie en je vetverbranding krijgt een boost.

Hoe werkt het

Vroeger hadden we jagers en verzamelaars. Soms hadden we een dier te pakken door erop te jagen, soms hadden we langere tijd geen dierlijk voedsel en moesten we vruchten eten.
Deze afwisseling zien we vandaag de dag bijna niet meer, er is altijd eten ten overvloede. We eten dan ook structureel meer van bepaalde voedingsstoffen dan goed voor ons is.
Door tijdelijk vegan te eten (3 keer per week) bootsen we dit eeuwenoud fenomeen na en dat is een geweldige boost voor onze gezondheid!

Tijdens dit programma krijg je begeleiding van een Vegan Detox Coach.
Het bijzondere van deze detox is dat je juist heel veel moet eten. Hoe dit precies werkt vind je onder het kopje "voeding en gezondheid".


Door deze 10-daagse challenge krijg je meer energie, een mooiere huid en je valt makkelijker af!


Lever detox

Het is zonder twijfel een van de belangrijkste organen die je hebt: de lever. Het orgaan vervult verschillende taken, waaronder het afvoeren van gifstoffen. Daarnaast is de lever verantwoordelijk voor het aanmaken van spijsverteringssappen en hormonen.

Onze moderne levenstijl vergt echter flink wat van de lever. Alcohol, stress, eten wat vol met kleur-, geur-, en smaakstoffen zit en wat dacht je van al die suikers? Op langere termijn zijn deze stoffen schadelijk voor de lever.
De lever is dagelijks onwijs hard aan het werken om deze schadelijke stoffen af te voeren, zodat het kan zijn dat er weinig ruimte overblijft voor de andere functies die het orgaan vervult.

Help je lever daarom regelmatig een handje!
Tijdens de lever detox ga je thuis aan de slag met een supplement en recepten waardoor je je lever gaat ontgiften. 

Bekijk onder het kopje "voeding en gezondheid" wat de lever detox exact inhoudt.


Reactie plaatsen