Wimperextensions veghel

Wimperextensions

Wimperextensions zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons beauty beeld. Je ziet ze overal en ze zijn al lang geen hype meer.

Geen mascara, krultang of permanent meer, maar wimperextensions.

Inmiddels zijn er dan ook veel verschillende technieken en soorten wimperextensions beschikbaar, zo kun je voor heel natuurlijk gaan of juist een dramatische diva look. Ook kun je kiezen voor een verlenging en/of volumebehandeling van jouw wimpers. Bekijk de mogelijkheden en wij maken jouw wimpers volledig naar jouw wens.

One by one techniek

De individuele haartjes worden 1 voor 1 op uw eigen wimpers geplaatst met een speciale lijm. Afhankelijk van uw eigen haargroei blijven de haartjes 4 tot 6 weken zitten. Het plaatsen van een nieuwe set wimperextensions kan tot 1.5 uur in beslag nemen afhankelijk van uw eigen hoeveelheid wimpers en wensen.
Bij een wimperverlenging gaan we voor de one by one techniek.

Volume techniek, russian volume

Heb je niet veel wimpers en wil je ze ook voller? Dan gebruiken we een van de volume technieken. De volume extensions voelen erg licht aan, blijven daardoor beter zitten en hebben veel meer draagcomfort.
In de praktijk worden de volume technieken het meeste gebruikt en voor iedere techniek worden weer andere type extensions gebruikt. Zo kunnen we spelen met dikte, lengte, structuur, vorm en model.

Sommige klanten houden van naturel volume en andere willen ze juist heel opvallend en vol. Het kan allemaal.
We gebruiken het merk Lash Extend. Dit is een van de beste merken in wimper-land en dat maakt wezenlijk verschil!

Een goede verzorging van de wimpers maakt onwijs veel verschil en is heel belangrijk om geen allergieën te ontwikkelen of infecties op te lopen. 


Wat een mooie oogopslag! En ik kan 's ochtends zo de deur uit!Reactie plaatsen