lashlift

Lashlift

Lashlift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Lashlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. We kunnen de behandeling toepassen op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Wimpers lijken optisch langer, dus je krijgt een sprekendere blik. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig.

Hoe werkt een lashlift?

  1. Kom met schone wimpers naar de salon. Jouw wimpers worden voor de behandeling nog eens goed gereinigd, want een goede reiniging zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof.
  2. We plaatsen de siliconen pads op uw oogleden. Er bestaan drie diktes S, M of L. Welke we gebruiken hangt af van jouw gewenste lift en de lengte van jouw eigen haren.
  3. De wimperharen worden aan de siliconen pad bevestigd.
  4. De permanent vloeistof word aangebracht en blijft 10 tot 12 minuten zitten.
  5. Vervolgens brengen wij het wimper fixeergel aan op de wimpers. Dit blijft 8 tot 10 minuten zitten.
  6. Indien gewenst verven we jouw wimpers.

Voordelen van een lashlift.

– Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar.
– U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling
– Ogen lijken groter
– Geeft een natuurlijke uitstraling
– Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

Wij gebruiken het meest luxe lashlifting merk dat er is: InLei. Hun techniek is anders dan de standaard behandeling wimperpermanent. Er worden geen rolletjes gebruikt en de inwerktijd is korter. De behandeling is dus pijnloos en absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers, mits goed toegepast natuurlijk. We maken gebruik van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen. Door de siliconen pads kunnen alle wimpers netjes worden gelift, we slaan er geen een over.

De Lashlift mag om de 6-8 weken toegepast worden.


Veelgestelde vragen over lashlift

Hoe lang kan ik genieten van een Lashlift?
Gemiddeld blijft het resultaat 6 weken. Dit is afhankelijk van je groeicyclus. Heb je een langzame groeicyclus dan kan het resultaat tot wel 8-12 weken zichtbaar zijn.

Is een Lashlift schadelijk voor mijn wimpers?
Nee. Onze stylisten zijn gecertificeerd en hebben een cursus gevolgd. De behandeling wordt alleen uitgevoerd door getrainde professionals die weten wat ze doen.

Voor wie is de Lashlift?
Voor iedereen die graag mooi gelifte wimpers wil.
Mannen en vrouwen met korte en langere wimpers, steile en “overkrulde” wimpers. Geweldig alternatief wanneer je geen extensions wilt of kan dragen.

Mijn wimpers zijn beschadigd door overmatig gebruik van een wimperkruller of wimperextensions. Kan ik een Lashlift behandeling ondergaan?
Een Lashlift kan alleen wanneer je gezonde wimpers hebt. Ons advies is om eerst een wimperserum te gebruiken om je wimpers weer gezond te krijgen zoals het wimperserum van LasheXtend. Deze is verkrijgbaar in onze webshop. Klik hier Kies voor een serum met verzorgende bestanddelen om je wimpers te herstellen. Vervolgens kan je een wimperlift behandeling ondergaan.

Na hoeveel weken mag ik een nieuwe wimperlift?
Gemiddeld houden we 6 weken aan afhankelijk van je groeicyclus. Is de lift na 5 weken er uitgegroeid dan kan je een nieuwe wimperlift laten doen.

Ik kan niet tegen wimperextensions . Kan ik wel een wimperlift behandeling krijgen?
Dat is zeer zeker mogelijk! Het sluit niet uit dat er eventueel een ander bestandsdeel is waar je gevoelig voor zou kunnen zijn.

Mag ik gelijk na de behandeling make-up dragen?
Wij adviseren om de eerste 24 uur geen mascara te dragen. Wil je daarna mascara dragen? Dan zou ik onze mascara speciaal voor wimperextensions nemen. Naast dat deze mascara een geweldig product is voor dagelijks gebruik zit er ook Arginine, Biotine en Keratine in dat je wimpers voedt en gezond houdt.

Kan ik gelijk na de behandeling sporten of douchen?
Nee, de eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven. Zo adviseren we ook geen gebruik te maken van de zonnebank of naar de sauna (48 uur) te gaan.

Kan ik mijn ogen reinigen met elk soort make-up reiniger?
Na 48 uur kan je elke reiniger gebruiken. Wij adviseren wel een non-oil remover. Vraag aan je stylist naar de speciale LasheXtend remover. Deze wordt gebruikt tijdens de behandeling en is ook geschikt om je ogen te reinigen in de eerste dagen na de lashlift behandeling.

Kan ik mijn wimpers ook verven met een lashlift?
Het is mogelijk tijdens de behandeling de wimpers te laten verven door de stylist. Dit geeft de lift een extra boost voor een nog mooier resultaat!

Ik gebruik castorolie of een wimperserum of wonderolie voor mijn wimpers. Kan dit in combinatie met de lashlift?
Ja dat is mogelijk. Zeker het gebruik van een wimperserum kan het resultaat verlengen en geniet je langer van de lift.
Wij adviseren 2 dagen voor de behandeling te stoppen en 2 dagen na de behandeling je product weer te gebruiken.

Ik wil graag een lashlift behandeling en daarna semi permanente mascara.
Dit is geen probleem. SPM kan ook gelijk na de behandeling gedaan worden.

Ik heb zeer steile wimpers en ik kan daarom geen Wimperextensions laten zetten.
Een zeer goede oplossing is om eerst de lashlift te laten zetten.

Ik ben zwanger. Is een lashlift mogelijk?
Het is mogelijk dat de lashlift i.v.m. hormonen minder goed pakt. Dit hoeft niet zo te zijn en is een kwestie van uit proberen.

Ik heb hooikoorts. Is een lashlift behandeling verstandig?
De wimpers dienen de eerste 24 uur droog te blijven en is het niet bevorderlijk om in de ogen te wrijven. Overleg met de stylist in welke mate je hooikoorts hebt en of het invloed kan hebben op het resultaat.

Op dit moment krijg ik chemotherapie en/of bestraling. Graag zou ik een lashlift behandeling willen kan dat?
Ons advies is om dit te overleggen met jouw behandelt arts.

Ik heb een irritatie na de lashlift behandeling. Wat nu?
Het kan zo zijn dat er een bestandsdeel in de producten zit waar je niet tegen kan net zoals bijvoorbeeld sommige mensen niet tegen het verven van de wenkbrauwen kunnen. Geen paniek!
Haal bij de drogist anti-histaminetabletjes. Een koude vochtige doek helpt tegen de jeuk. Na een aantal dagen zal het verdwijnen. Het is mogelijk om een patchtest voorafgaande aan je behandeling te doen. Hiermee kunnen we grotendeels uitsluiten of je mogelijk allergisch bent. Een reactie komt voor bij een zeer kleine groep mensen.

Reactie plaatsen