Spataders verwijderen, moet dat nu perse?

Het kan geen kwaad, maar het ziet er vaak minder mooi uit.

Voor oppervlakkige beenvaatjes gebruiken we bij de LP Yag laser. Dit laserapparaat haalt de behandelaar over de beenvaatjes. Het laserlicht dringt door de huid en zoekt de ‘oxyhemoglobine’ (dit geeft bloed z’n rode kleur) van het bloed op. Dit verwarmt de bloedvaatjes, waardoor de vaatwand samentrekt. Het lichaam ruimt de overblijfselen vervolgens op. Dit proces voelt tijdens de behandeling warm en eventueel branderig aan.

Direct na de behandeling zal de huid rood zijn. Ook kan er eventueel een lichte zwelling ontstaan. Dit zal 1 tot 2 dagen aanhouden. De bloedvaten kunnen er na de behandeling feller van kleur uitzien. Dit kan enkele weken nodig hebben om weg te trekken.

De behandeling duurt 20 minuten.

Voor een optimaal resultaat
Minimaal 3 behandelingen
Interval 6 – 8 weken

Het is belangrijk om na de behandeling de huid te koelen. Dit kan met een koelelement uit de koelkast of vriezer met daaromheen een theedoek zodat de huid niet direct in contact komt met het koelelement. Koel de huid 5 tot 10 minuten en herhaal zolang het nog gloeiend of branderig aanvoelt.

Wij adviseren u gedurende 48 uur na de behandeling niet te sporten of een sauna te bezoeken. De huid heeft deze tijd nodig om goed te kunnen helen.
Minimaal 4 weken voor de behandeling en 4-6 weken na de behandeling geen of minimale blootstelling aan uv-stralen. Dit betekent ook geen bezoek aan de zonnebank. Gebruik daarnaast na de behandeling een zonnebrandcrème met spf 30-50.

Beenvaten 0-1cm2€ 79.00
Beenvaten 1-3cm2€ 99.00
Beenvaten 3-5cm2€ 179.00
Beenvaten 5cm en hogerin overleg
0

Your Cart