Laserontharing met Soprano ICE of IPL 

IPL ontharen met de harmony laser

IPL ontharen is een ontharingstechniek voor de lichte huid, met donkere haren. Heb je een donkere huid? Lees dan hieronder meer over Soprano ontharen.

Tijdens het ontharen dringt het licht van de laser door de huid heen en wordt het geabsorbeerd door de melanine in de haarschacht. Deze absorptie verhoogt de temperatuur van het haarzakje en vernietigt op een thermische manier de cellen die verantwoordelijk zijn voor haargroei. De kenmerken van het licht (golflengte, pulsduur en voeding) zijn zodanig afgestemd zodat zij geen schade aanbrengen aan de rest van omliggende huid.

De huid kan rood worden en er kan eventueel een zwelling rondom het haarzakje heen optreden. Dit kan enkele uren tot in sommige gevallen 1 tot 2 dagen aanhouden.

Soprano laser

De Soprano laser een snelle manier van ontharen. Deze manier van ontharen is minder gevoelig dan andere lasertechnieken omdat de behandelaar de laser continue over de huid beweegt waardoor de warmte verspreid wordt.

De Sorpano laser gebruikt de SHR-technologie wat staat voor Super Hair Removal. Met deze SHR-technologie kan elk huidtype, gedurende het hele jaar, behandeld worden. Dit geldt ook voor de getinte huid en de meeste haartypen. Het is perfect voor elk lichaamsdeel, ook voor de gevoelige gebieden als nek en bikinilijn. Bij donkere haren heeft het Soprano laseren het beste effect. Voor grijze en witte haren is de laser niet effectief. Voor lichtblonde haren is het veel minder effectief.

De behandeling
Het te behandelen gebied wordt ingesmeerd met een verkoelende gel. Vervolgens wordt de laser op de huid geplaatst en het laserlicht van de Soprano laser verwarmt de huid tot 45 graden. De laser schiet tien keer per seconde een bepaalde hoeveelheid energie op de huid af. Hierdoor worden de eiwitten in de huid verwarmd en verliezen boven 43 graden hun vitale eigenschappen. Bovendien zullen de eiwitten hierdoor afsterven.

Voor een optimaal effect
8 – 12 behandelingen (resultaat: 70 tot 80% haarreductie).
Interval lichaam 8 weken en voor het gezicht 6 weken

Voorafgaand aan de behandeling boek je een gratis consult, zodat de behandelaar met jou kan bespreken wat je met jouw huid- en haartype kunt verwachten.

De behandeling is minder gevoelig als de haargroei glad is. Daarom dien je maximaal 24 uur voor de behandeling de gebieden die je wilt laten behandelen, te scheren. Indien je dit niet doet, zijn wij genoodzaakt om de kosten van de behandeling bij je in rekening te brengen. De behandeling zal dan op een ander tijdstip moeten plaats vinden.

Prijslijst vrouw  Klik hier
Prijslijst man  Klik hier
0

Your Cart