Voor de behandeling van een kalknagel (ook wel schimmelnagels genoemd) maken we gebruik van de ClearChoice methode.

Onbehandelde schimmelnagels of kalknagels kunnen na verloop van tijd geelwit, geelbruin of zelfs bruinzwart van kleur worden. De nagel is vaak ook in sterke mate verdikt. De nagel kan loslaten van de onderlaag en afvallen. Er groeit vervolgens een nieuwe nagel uit die echter op zijn beurt ook geïnfecteerd zal zijn met de schimmel. Meestal is de grote teen het begin van de infectie. Om dit patroon te doorbreken, is de ClearChoice methode een mogelijkheid.

Tijdens deze behandeling wordt door middel van laser de harde buitenschel van de schimmelsporen gebroken en het gebied onder het nagelbed verwarmd. Daarna worden de ongewenste micro-organismen onschadelijk gemaakt. De nagel wordt warm en kan een branderig gevoel opleveren wat direct verdwijnt op het moment dat de laser van de nagel af is. De ClearChoice methode is een snelle behandeling. Het duurt slechts tien minuten per voet.

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. Dit komt omdat het 7 tot wel 9 maanden kan duren voordat er een volledig nieuwe nagel is terug gegroeid.

De behandeling duurt 10 minuten per voet.

Voor een optimaal resultaat

3 – 6 behandelingen*
Interval 4 weken
* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Voorafgaand aan de behandeling

Je dient eerst de nagel te laten frezen bij jouw pedicure of podoloog. Zo dun mogelijk. Dit zorgt ervoor dat de laserstraal ook daadwerkelijk het gebied bereikt waar het nodig is. Daarnaast dien je schone sokken mee te nemen.

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om alle lakens en sokken op minimaal 60 graden te wassen. Desinfecteer de instrumenten die je gebruikt voor de verzorging van je nagels, zoals een nagelschaartje. Gebruik voorlopig wegwerpvijltjes voor bij het vijlen van je nagels. Tot slot adviseren wij om schoenen, slippers, sloffen, sandalen en dergelijke te behandelen met een antischimmelspray of -poeder. Gebruik ook geen nagellak gedurende het gehele herstelproces.

Kalknagels behandeling (per voet) €   99.00
Kalknagels behandeling (beide voeten)  € 150.00
0

Your Cart