Huidverstrakking met de Accent XL

De Accent XL laser maakt de huid strakker door middel van onschadelijke radiofrequente straling. Deze straling dringt door in de huid en verwart het weefsel. Als reactie op die warmte wordt er meer collageen aangemaakt waardoor de huid strakker wordt. De Accent XL is daarom effectief bij sommige vormen van cellulitis en zones waar de huid wat slapper is zoals bij een onderkin en lovehandles.

De radiofrequente straling kan tijdens de behandeling warm aanvoelen en op sommige plekjes heet/gevoelig. Dit is van hele korte duur en trekt binnen enkele seconden weer weg. Er wordt een olie tussen de huid en de laser aangebracht. Doordat de behandelaar de laser continue beweegt, wordt de warmte over de huid verspreid en verkleint dit de kans op een ongemakkelijk gevoel. Jouw huid zal na de behandeling wat rood zijn en warm tot gloeiend aanvoelen. Dit zal enkele uren na de behandeling vanzelf verdwijnen.

De behandeling

Diverse zones kunnen behandeld worden. Per behandeling worden 2 zones van 10×20 cm behandeld.

U kunt uit de volgende zones kiezen:
 Billen
 Bovenbenen
 Buik
 Rug
 Heupen
 Dijen
 Binnenkant bovenbenen
 Binnenkant knieën
 Bovenarmen
 Onderkin

Het resultaat van Accent huidverstrakking kan al snel zichtbaar zijn. Ook is er een langetermijneffect. Omdat de huid zich continue blijft herstellen is pas na twee tot vier maanden het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

De behandeling duurt 20 – 30 minuten.
Voor een optimaal resultaat onderga je minimaal 6 behandelingen* met een interval van 1 – 2 weken
*Dit is een gemiddelde indicatie, dus dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

We adviseren om 4 tot 6 weken voor en na de behandeling contact met de zon te vermijden.

Ben je geinteresseerd in de Accent XL laserbehandeling? Boek dan eerst een gratis consult, zodat tijdens het consult de behandelaar de behandeling en de verwachtingen aan u uit kan leggen.

Onderkin € 100.00
Bovenarmen € 100.00
Buik € 125.00
Rug € 150.00
Dijen € 125.00
Heupen € 125.00
Billen € 125.00
Bovenbenen € 150.00
Binnekant bovenbenen € 125.00
Binnenkant knieen € 125.00
Pakketprijs 6 behandelingen voor de prijs van 5
Consult €    0.00

 

 

 

 

0

Your Cart