Couperose zijn permanent verwijde bloedvaatjes wat er als roodgekleurde barstjes in de huid uitziet.

Het kan geen kwaad, maar het ziet er vaak minder mooi uit.

Tijdens deze effectieve laserbehandeling wordt er met lichtflitsen vanuit de laser een gedeelte van de huid behandeld. Een gel wordt tussen de huid en de laser aangebracht voor een verkoelend effect en voor het beter geleiden van het laserlicht.
Deze laserbehandeling is geschikt voor de lichte huid.

Huidreactie
De huid zal na de behandeling nog ongeveer een week een beetje rood zijn. Ook kan er gedurende enkele dagen een lichte zwelling ontstaan. De dag erna is de zwelling het ergste en zal de dagen daarna minder worden. In een enkel geval kunnen er korstjes ontstaan en kunnen de vaatjes donkerder van kleur zijn. Dit verdwijnt vanzelf.

Het is belangrijk om na de behandeling de huid te koelen. Dit kan met een koelelement uit de koelkast of vriezer met daaromheen een theedoek zodat de huid niet direct in contact komt met het koelelement. Koel de huid 5 tot 10 minuten of zolang de huid gevoelig blijft.

De behandeling duurt 20 minuten

Voor een optimaal resultaat
3 – 5 behandelingen*
Interval 3-4 weken
* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wij adviseren om 4 tot 6 weken voor en na de behandeling contact met de zon te vermijden. Ook het bezoek aan een zonnebank raden we gedurende deze tijd af.

Couperose per zone€ 99.00
Consult€   0.00
0

Your Cart