Anti transpiratie tegengaan met de MiraDry

miraDry, zweet minder. Leef meer!
Vermindert okselzweet permanent.

Je bent geboren met ongeveer 2 miljoen zweetklieren over je hele lichaam, waarvan er zich slechts 2% in de oksels bevind.

Zo’n 1 op de 10!! mensen wereldwijd lijd aan overmatig zweten.

Wat is miraDry?

Het miraDry systeem is de enige door de amerikaanse FDA goedgekeurde behandeling die okselzweet drastisch kan verminderen door de oorzaak van de van overmatig zweten aan te pakken en niet de symptonen.

Miradry gebruikt thermische energie die focust op de zweetklieren in uw oksels en deze elimineert. Nadat deze klieren zijn verwijderd groeien ze niet meer terug!
De behandeling is meestal in 1 uur voltooid, en u zou resultaten binnen 1 dag moeten zien.

De behandeling

Tijdens de behandeling gebruikt de behandelaar een speciale applicator. Deze verpreid geleidelijk warmte over de huid. Dit kun je als warm ervaren en het kan gevoelig zijn. Tijdens de behandeling wordt daarom een olie op de huid aangebracht wat verkoelend werkt.

MiraDry schakelt de zweetklieren selectief uit en laat het omliggende weefsel onaangetast. Hierdoor wordt de zweetproductie en lichaamsgeur drastisch verminderd.

De behandeling veroorzaakt geen ‘compenserende transpiratie’. Dit betekent dat er geen extra zweet wordt geproduceerd in andere delen van het lichaam.

Je kunt direct na de behandeling jouw dagelijkse bezigheden hervatten. Onmiddellijk na de behandeling moet er al een verminderde zweetproductie merkbaar zijn. Dit zal verder afnemen in de weken erna.

De behandeling duurt

Voor een optimaal resultaat
1-2 behandelingen nodig
* Vraag advies aan de behandelaar wat je kunt verwachten.

Overmatig zweten kun je ook behandelen met botox. Klik hier voor de prijzen.

1e behandeling€ 1500.00
2e behandeling€ 1000.00
Consult€     0.00
0

Your Cart