Welkom bij kapsalon Beau d’or!

We willen er allemaal goed verzorgd uitzien en daar hoort een fris kapsel en gezond haar zeker bij!
Onze kapster Jessica heeft niet alleen prachtige ideeën en een berg aan ervaring, maar in onze kapsalon neemt ze de tijd voor iedereen. Zo loop je niet alleen met een geweldig kapsel naar buiten, maar heb je ook nog eens een ontspannen moment voor jezelf gehad.

Onze prijzen zijn recent gewijzigd, neem gerust contact op met onze salon: 0413-745930 | 06-13438380

En om een heuse beauty dag voor jezelf te creëren en even helemaal weg te zijn uit de drukte van het leven, kun je meerdere behandelingen combineren in onze schoonheidssalon en kapsalon.
Wat dacht je van jezelf eerst eens lekker te laten verwennen met een gezichtsbehandeling of massage en daarna je haren te laten doen of je nagels?
Kijk onder Behandelingen wat er allemaal mogelijk is onze salon.

Jessica werkt met Indola professional. Indola is een internationaal en exclusief kappersmerk. Indola is een merk dat zich schikt naar ieder persoon. Individueel, innovatief en inspirerend. Indola weet wat je nodig hebt en heeft dan ook een breed assortiment. Dit merk is internationaal en exclusief voor kapsalons. Jong, fris en vol met heldere ideeën.

she extensions veghel

Voor de extensions werkt Jessica met het topmerk SHE van SO.CAP. Dit merk biedt topkwaliteit haar tegen betaalbare prijzen.

Lees hier verder over onze hair extensions en de verschillende mogelijkheden.

haarwens veghel kapsalon

Bij ons kun je jouw haar doneren voor stichting haarwensen.

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Door donaties van haar en financiële giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtige pruik. Ook jij kan hier een bijdrage aan leveren.

Mogen wij minimaal 30cm (ingevlochten gemeten) van jouw haar knippen? Wij doneren dit ten alle tijden aan stichting haarwensen. Heb je speciaal voor dit goede doel jouw haar gespaard? Geef het aan, dan laten wij dit niet zomaar voorbij gaan!

haarwensen

0

Your Cart