bilvergroting

Fillers bilvergroting

De bilvergroting met fillers is een behandeling die toegepast wordt voor bodyshaping en body contouring. De behandeling kan dienen voor het verstevigen of vergroten van lichaamsdelen, zoals de billen, heupen, kuiten, armen, littekens en post liposuctie behandelingen. 
Onze arts geeft je vooraf deskundig advies over het behandelen van het gewenste lichaamsdeel. 

Hoe gaat een bilvergroting?

Vooraf aan de behandeling vindt er een deskundig consult gesprek plaats waarin je al jouw vragen kunt stellen. Om de behandeling pijnloos te laten verlopen, vindt er vooraf lokale verdoving plaats. De filler wordt vervolgens via een dikkere naald onderhuids ingebracht. De arts zal de ingebrachte gel met de hand verdelen voor een gelijkmatig resultaat. De behandeling duurt gemiddeld tussen de 30-90 minuten en is zeer veilig en pijnloos.

Herstel en resultaat

Het te behandelen gebied zal afgeplakt worden met plakkers die enkele dagen dienen te blijven zitten. Doordat er enkele zwellingen, verstijvingen of roodheid kan ontstaan, wordt aangeraden gedurende twee a drie weken niet te sporten, massages te nemen, sauna’s te bezoeken of direct te drukken op het behandelde gebied. De verdoving zal na enkele uren uitwerken en de zwellingen nemen na enkele dagen af. Voor de pijn die enkele dagen kan aanhouden, wordt aangeraden om vier maal daags twee tabletten paracetamol van 500 mg te slikken.

Na de behandeling krijg je een lijst mee met nazorg en zal de assistente een controle afspraken inplannen.

Hyaluronzuur is een bestandsdeel dat op een natuurlijke wijze door het lichaam wordt afgebroken, maar doordat de filler gestabiliseerd hyaluronzuur is, zal het resultaat een tot anderhalf jaar aanhouden. Bij herhaalbehandelingen binnen dit termijn, is een mindere hoeveelheid van de filler nodig dan tijdens de eerste behandeling. 

Consult

Heb je interesse in deze behandeling? Wij nodigen je graag uit voor een gratis adviesgesprek. Onze arts bespreekt dan met jouw welk resultaat je wilt behalen en kijkt naar jouw huid. Hij zal een uitspraak doen over hoeveel hyaluron er nodig zal zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Reactie plaatsen