beau-dor-plexr/plasma-veghel

PlexR of plasma

In onze salon wordt de PlexR behandeling uitgevoerd door arts Babak. Hij is de PlexR specialist van Nederland!  De huid wordt 45 minuten voorafgaand aan de behandeling oppervlakkig verdoofd, hierdoor is de behandeling prima te doen. Doordat het een non invasieve methode is hoeft er niet gesneden te worden. Er komen geen bloedingen en hechtingen aan te pas.

Hoe werkt plasma oftewel plexR?

PlexR oftewel plasma is een veilige innovatieve methode voor non invasieve behandelingen. De methode werkt op basis van een elektrisch spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. De huid word puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact. Hierdoor verdampt de overtollige huid. Middels coagulatie trekken de huidvezels samen. Het resultaat is huidverstrakking, modelleren en een liftend effect.
Naast huidverstrakking en modelleren beschikt de methode over een indirect lange termijn effect. Het geeft een stimulatie in de diepere huidlagen. Daardoor wordt nieuwe collageen en elastine vezels aangemaakt, hierdoor wordt huidstructuur verbeterd.

Voor wie is het?

De methode is geschikt voor ieder huidtype en alle leeftijden. PlexR of plasma kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Het is een alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie, maar ook het verwijderen van overtollig huid. De methode biedt een liftend effect voor zones zoals de kaaklijn en hals, maar ook mondhoeken en wenkbrauwen. Tevens is PlexR geschikt voor huidproblemen zoals acne en littekens, maar ook pigmentvlekken, wratten en ouderdomsvlekken. PlexR is heel breed in te zetten, dus voor allerlei gebieden en toepassingen.

Herstel en resultaat

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid huid overschot, maar ook de complexiteit van het huidprobleem en de individuele wensen. Meestal is één behandeling voldoende. Soms kunnen er nog één of meerdere behandelingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van de indicatie.

Consult
Wij adviseren u om eerst een afspraak te maken voor een gratis consult van 15 minuten. De behandelaar informeert u over de behandeling, de te verwachten resultaten en de nabehandeling.

Reactie plaatsen