Microneedling met de Dermapen.

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen of verslapte huid, grove poriën en acne littekens en striae.

De behandeling

De Dermapen maakt door middel van verschillende naaldjes, kleine verticale geultjes in de huid die aan de buitenkant niet zichtbaar zijn. Hierdoor wordt de huid net genoeg ‘geopend’ om geactiveerd te worden. Ze wordt hierbij gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken wat een stevigere en gladdere huid oplevert. Acne littekens, striae en fijne lijntjes worden oppervlakkiger.
De behandeling duurt ongeveer 45 min, maar het microneedlen zelf duurt enkel 10 min.

Na de behandeling zal de huid roze tot rood kunnen worden. Bovendien voelt de huid aan alsof je iets wat verbrand bent door de zon. Hij voelt wat strak, echter is dit niet onaangenaam. Je kunt de dagelijkse bezigheden hervatten zonder downtime.
De huid heeft na de behandeling de juiste thuisverzorging nodig om resultaat te behalen. Voor sommige huidproblemen kiezen we voor een wat fellere aanpak. We kunnen microneedlen dan combineren met peelen. In dat geval is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen.

Microneedling is inzetbaar voor:

 Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
 Acne littekens
 Littekens van andere aard
 Zonbeschadiging, zoals pigmentstoornissen of vlekken
 Grove huidstructuur en vergrote poriën
 Striae en striemen
 Cellulitis
 Dubbele kin
 Alopecia / kaalheid

Voor een optimaal resultaat

Minimaal 4 behandelingen*
Interval 2-6 weken afhankelijk van het huidprobleem.
* Dit is een gemiddelde indicatie, dus dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat je kunt verwachten.

Wij adviseren een consult vooraf aan de behandeling, zodat eventuele teleurstellingen voorkomen kunnen worden. De behandelaar bespreekt wat je met jouw huidtype kunt verwachten en hoeveel behandelingen nodig zijn.

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan overdag een crème met SPF op de huid.
Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling, want bacteriën kunnen gemakkelijk de huid intreden.
Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad.

Consult€      0.00
  
Diepte rimpel of litteken v.a.€    35.00
Gezicht€  125.00
Gezicht, hals, decollet造 150.00
Lichaam v.a.€  175.00
Dubbele kin€  125.00
0

Your Cart