Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert. Dit doen we met behulp van fijne kristallen, zodat de huid direct gladder wordt met als resultaat: een stralende huid.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling reinigen we de huid. Dan gaat de specialist met een speciaal mondstuk over de huid welke vacuüm trekt. Dit stimuleert een krachtige doorbloeding van de huid, zet aan tot huidstofwisseling en activeert de aanmaak van collagene en elastine vezels. Vervolgens schuurt een stroom van micro kristallen de huid af. Gebruikte kristallen en loskomende dode huidcellen worden opgevangen in een afvalbakje. Het resultaat na de behandeling is een jongere uitziende huid, dus een schoon en fris uiterlijk.

Deze behandeling is mogelijk voor alle huidtypen. Het is effectief voor verstopte poriën, oppervlakkige pigmentstoringen als ook een zonbeschadigde huid.

Mogelijke reacties van de huid na de behandeling zijn roodheid en lichte zwelling. Heb je last van pukkeltjes, dan kunnen er korstjes ontstaan. Bij een droge huid kunnen schilfertjes ontstaan, maar dit verdwijnt binnen enkele dagen. Rode strepen kunnen ook voorkomen en tot maximaal een week aanhouden.

De behandeling duurt 30 minuten.

Onderga je deze behandeling voor het eerst? Wij adviseren voorafgaand aan deze behandeling een consult in te plannen. Tijdens dit consult legt de specialist de behandeling aan je uit en geeft aan wat je kunt verwachten.

 

Microdermabrasie en masker € 49,00
Microdermabrasie en peeling (glycol- of fruitzuurpeeling) € 59,00
Microdermabrasie, peeling en mesotherapie € 79,00
Pakketten
Microdermabrasie en masker (3 behandelingen) € 129,00
Microdermabrasie en masker (5 behandelingen) € 199,00
Microdermabrasie en peeling (3 behandelingen) € 159,00
Microdermabrasie, peeling en mesotherapie (3 behandelingen) € 219,00

Bekijk hier hoe een peeling in zijn werk gaat.
Benieuwd naar mesotherapie? Klik hier.

 

0

Your Cart