dermaplaning

Dermaplaning

Met Dermaplaning verwijder je dode huidcellen van de huid en verminder je rimpels door middel van met een mesje over de huid te schrapen. Er wordt dus niet in de huid gesneden. Het resultaat is een zachte, gladde huid met een mooie glanzende en egale huid! Tenslotte zorgt deze behandeling ook nog eens voor een betere opname van actieve werkstoffen in je huid, waardoor het effect van aanvullende behandeling en het gebruik van thuisproducten nog mooier is. 

Hoe werkt Dermaplaning?

Met een mesje word er over de huid geschraapt. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van je gezicht verwijderd. Rimpels verminderen zichtbaar en alle dode huidcellen worden zichtbaar verwijderd. Daarna word er een voedend masker en een bijpassende dagcrème opgedaan. Het is een absoluut veilige en betrouwbare behandeling.

Groeien mijn haartjes dikker terug na dermaplaning?

Nee, je haartjes groeien niet dikker terug! Omdat je haartjes aan de oppervlakte worden afgesneden, heeft een Dermaplaning behandeling geen invloed op je DNA of de groei van de haartjes in je haarfollikels. Dat kan alleen gebeuren onder invloed van medicijnen en hormonen.

Wanneer je dikkere of donkere haren afschraapt krijg je een scheereffect. Je voelt en ziet dan een stoppeltje wanneer deze haar weer gaat groeien. Dit voorkomen wij door eerst deze haren te verwijderen met wax.

Herstel en resultaat van Dermaplaning

Wat top is aan Dermaplaning is dat je meteen resultaat ziet. Je huid heeft een gezonde glans en teint, voelt zijdezacht aan en fijne lijntjes zijn minder goed zichtbaar. Je kunt dit resultaat behouden door de een goede huidverzorging voor thuis te gebruiken en de behandeling na 4 weken te herhalen. Graag geven wij je een persoonlijk huidadvies op maat.


Reactie plaatsen