Carboxy CO2

Carboxy CO2

De Carboxy CO2 is perfect in te zetten als je huidveroudering wilt tegengaan. De carboxy CO2 wordt ingezet om de textuur van de huid zichtbaar te verbeteren.  De nieuwe kooldioxide toepassing voor de huid is om de huid jonger te maken door deze van zuurstof te voorzien. Carboxy helpt o/a voor vetophopingen en donkere kringen rondom de ogen te verminderen, om de huid te verstrakken en gladder te maken en het verkleinen van poriën, vervagen littekens en striae en rimpels te verminderen.

Hoe werkt de Carboxy CO2 behandeling?

Non-invasive Carboxy Therapie is een gezichtsbehandeling waarbij carbondioxide gas (CO2) wordt ingesluisd in de huid door middel van een Carboxy gel masker. Dit is een uiterst veilige methode om de huid te verjongen, verbeteren en om de bloedsomloop te stimuleren. Er ontstaan  geen allergische of negatieve reacties en deze behandeling is voor iedere huid geschikt.

Tijdens het indrukken van het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij waardoor de huid zich sneller vernieuwt. Hierdoor word elastine en collageenproductie gestimuleerd. De huid krijgt dus zuurstof in de huid van binnenuit.

Herstel en resultaat Carboxy CO2

Het effect van Carboxy Therapie werkt cumulatief. Dit betekend dat bij elke opeenvolgende behandeling de resultaten beter worden dan de keer daarvoor.

Voor Carboxy Therapie is geen hersteltijd nodig.

TIP Maak een combinatie met een van de volgende behandeling voor een top resultaat!

Carboxy met V Lifting
Carboxy met Pigment behandeling

Reactie plaatsen