Hair Rescue van Ecuri is een speciale behandeling voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar, haaruitval of zelfs kale plekken.

Haarverlies kan worden gestopt en de hoeveelheid haartjes vermenigvuldigt meerdere malen. Haar word dikker, voller en donkerder.

Met Hair Rescue maken wij gebruik van een stamcelpreparaat wat essentiële eiwitten, vitamines en plantenextracten bevat, hierdoor wordt de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk gestimuleerd. Met een speciale naald wordt het stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. Nu hebben we kleine haarzaadjes in de huid geplant, die uit zullen groeien tot volwassen haartjes. Dit vereist tijd en goede nazorg, dus je dient een activation lotion te gebruiken. Deze lotion zorgt ervoor dat de stamcellen geactiveerd worden en niet worden afgestoten. De lotion bevat voeding en stimuleert de doorbloeding van de haarfollikels. Gebruik je deze lotion niet, dan zullen de ontkiemde haartjes weer dood gaan. Net zoals een echt plantje, doordat het gewoonweg niet voldoende en de juiste voedingsstoffen krijgt.

Wanneer een Hair Rescue behandeling?

Deze Hair Rescue behandeling wordt veel uitgevoerd op hoofdhuid, baard en wenkbrauwen. Bij de wenkbrauw is snel resultaat te zien. Bij de mannen met kalende hoofden speelt er nagenoeg altijd een hormoonkwestie mee. In een gratis consult stellen wij diverse vragen, waardoor we er snel achter zijn of hormonen meespelen. Het is dan belangrijk om dit proces te balanceren, zodat ook de mannen snel succes hebben bij Hair Rescue.

Echter in sommige gevallen zal een volledige Hair Rescue behandeling niet nodig zijn en voldoet enkel de nazorg behandeling: Activation lotion en een voedingssupplement. Dit zal in jouw consult uitwijzen.

De Hair Rescue behandeling is nagenoeg pijnloos en er zitten geen risico’s aan verbonden, mits uitgevoerd door een gecertificeerd specialist. Deze stamcelpreparaten zijn een medicijn en worden in samenwerking met een arts voorgeschreven. Verschillende haartransplantie-klinieken maken al gebruik van deze nieuwe techniek, aangezien het een groot succes in Engeland en Amerika is.

Een behandeling kost duurt zo’n 60 minuten.
Je kunt meerdere behandelingen uitvoeren voor een optimaal resultaat. Deze nemen enkel 45 min in beslag.
Wanneer men eenmaal de haartjes ziet groeien, wil iedereen graag meer behandelingen.
3 tot 4 behandelingen is zo’n beetje het gemiddelde wat cliënten ondergaan en er zitten minimaal 4 weken tussen iedere behandeling.

Bekijk hier onze andere behandelingen tegen haarverlies.

Consult €     0.00
Hair Rescue behandeling € 125.00
Hair Rescue kuur 6x € 600.00

Lees hier de volledige nazorg instructies

Haaruitval dunner wordend haar kale plekken beau d'or stamcellen 2      Haaruitval dunner wordend haar kale plekken beau d'or stamcellen

Haaruitval dunner wordend haar kale plekken beau d'or stamcellen wenkbrauw voor veghelHaaruitval dunner wordend haar kale plekken beau d'or stamcellen wenkbrauw veghel na 1e behandeling Haaruitval dunner wordend haar kale plekken beau d'or stamcellen wenkbrauw veghel na 2e behandeling

 

 

 

 

 

 

0

Your Cart