PRP-plasma Haargroei Stimulatie

De behandeling
Plaatjes Rijk Plasma (PRP) is een een product dat wordt verkregen uit jouw eigen bloed. De arts neemt enkele buisjes van je bloed af. Dit bloed wordt gecentrifugeerd in een speciaal daarvoor bestemde centrifuge. In deze centrifuge wordt het verrijkte bloedplasma met bloedplaatjes en groeifactoren gescheiden van de overige bloedcellen. PRP plasma bevat groeifactoren die het lichaam stimuleert om verouderd of beschadigd weefsels te herstellen.

PRP kan uitstekend worden toegepast als haargroei stimulerende behandeling. Met deze techniek kunnen wij ook jouw huid verjongen. We brengen dan dit plasma met groeifactoren direct in de huid aan waar rimpels, plooien of zelfs acne littekens zijn. Wanneer deze behandeling wordt toegepast op het gezicht wordt deze ook wel Vampire Facelift genoemd.

PRP als behandeling voor verminderde haargroei (alopecia)
Bij verminderde haargroei kan het PRP met kleine naaldjes geïnjecteerd worden in de behaarde huid. De groeifactoren in het PRP hebben een stimulerende werking op de haargroei.

De behandeling duurt ongeveer 40 minuten.
Voor een optimaal resultaat onderga je ongeveer 4 behandelingen*
Interval tussen de behandelingen is 4 weken.

* Dit is een indicatie, dus dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat je kunt verwachten.

Bekijk hier onze andere behandelingen tegen haaruitval.

PRP behandeling v.a. € 350.00
Consult €     0.00
0

Your Cart