PlexR Soft surgery

PlexR Soft Surgery is een veilige en innovatieve methode voor non invasieve behandelingen. De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. De huid wordt puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact. Hierdoor verdampt de overtollige huid. Middels coagulatie trekken de huidvezels samen. Het resultaat is huidverstrakking, modelleren en een liftend effect.

Behandeling

In onze salon wordt de PlexR behandeling uitgevoerd door arts Babak. Hij is de PlexR specialist van Nederland!  De huid wordt 45 minuten voorafgaand aan de behandeling oppervlakkig verdoofd, hierdoor is de behandeling prima te doen. Doordat het een non invasieve methode is hoeft er niet gesneden te worden. Er komen geen bloedingen en hechtingen aan te pas.

Wanneer een PlexR behandeling?

De methode is geschikt voor ieder huidtype en alle leeftijden. PlexR Soft Surgery kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Het is een alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie, maar ook het verwijderen van overtollig huid. De methode biedt een liftend effect voor zones zoals de kaaklijn en hals, maar ook mondhoeken en wenkbrauwen. Tevens is PlexR geschikt voor huidproblemen zoals acne en littekens. Maar ook pigmentvlekken, wratten en ouderdomsvlekken. Als ook tatoeage verwijdering, donkere kringen en striae. PlexR is heel breed in te zetten, dus voor allerlei gebieden en toepassingen.

Effect

Naast huidverstrakking en modelleren beschikt de methode over een indirect lange termijn effect. Het geeft een stimulatie in de diepere huidlagen. Daardoor wordt nieuwe collageen en elastine vezels aangemaakt, hierdoor wordt huidstructuur verbeterd.

Resultaat

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid huid overschot, maar ook de complexiteit van het huidprobleem en de individuele wensen. Meestal is één behandeling voldoende. Soms kunnen er nog één of meerdere behandelingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van de indicatie.

Bron: http://naturalbeautyparkstad.nl

 

Gezicht
Bovenooglidcorrectie €   550.00
Onderooglidcorrectie €   550.00
Boven- en onderooglidcorrectie € 2000.00
Wenkbrauw lift €   550.00
Mond/rokers rimpels €   550.00
Kraaienpootjes €   550.00
Mini facelift huid voor de oren verwijderen €   550.00
Mini facelift kin-kaaklijn €  1100.00
​Mini facelift huid voor oren en kin-kaaklijn €  1100.00
Halslift kleine zone €   550.00
​Halslift medium zone € 1100.00
Halslift grote zone € 1650.00
Pigmentvlekken vanaf € 250
Lichaam
Verstrakking armen kleine zone* €   350.00
Verstrakking armen medium zone (1 verticale lijn bovenarm)* € 1150.00
Verstrakking armen large zone (hele bovenarm)* € 1650.00
​Overtollige huid buik verwijderen – kleine zone €   550.00
Overtollige huid buik verwijderen – medium zone € 1100.00
Overtollige huid buik verwijderen – grote zone € 1650.00
Xanthelasma vanaf € 275
Schaamlipverjonging €   750.00

*prijzen geldig voor één arm, andere arm 50% korting

plexr boeken

 

 

 

 

0

Your Cart