Een peeling verbetert de conditie van de huid verbluffend!

Een TCA (Trichloorazijnzuur) Peeling is een chemische peeling waardoor de huidstructuur verbeterd. De kleur van de huid egaliseert en oneffenheden verminderen. Het resultaat is een frissere en jongere uitstraling van de huid.

De Easy TCA Peeling is geschikt voor alle huidtypes. Voor de indicaties pigmentvlekken, rokershuid, zwangerschapsmaskers en acne littekens kunt u ook gebruik maken van de TCA Peeling. Voor een optimaal resultaat worden peelings in kuurvorm aanbevolen. Vraag aan jouw specialist wat de beste kuur voor jou is.

De behandeling

Tijdens de behandeling ervaar je een warm, branderig en trekkerig gevoel. Dit betekent dat de behandeling goed werkt. Na de peeling wordt de huid behandeld met een crème, de zogenaamde Post Peel Mask, die de pijn stopt en ontstekingen van de huid voorkomt.

De effecten van de TCA Peeling zijn:

 Frissere en jongere uitstraling van de huid
 Verbetering van de conditie van de huid
 Verbetering huidstructuur, verfijnen van de poriën
 Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
 Verminderen van pigmentvlekken

Huidreactie

Na de behandeling zal de huid wat rood zijn, voelt trekkerig aan en er kan een lichte zwelling optreden. De dag na de behandeling zal de huid ‘barsten’. Je zal hoogstwaarschijnlijk gaan vervellen en de huid schilferig kan zijn. Een nieuwe huid is op dat moment in de maak, dus na het vervellen kan de huid nog droog en schilferig zijn. Blijf van de huid af. De totale herstelduur is ongeveer 2 weken.

We adviseren tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken en vier tot zes weken voor en na de behandeling de huid niet bloot te stellen aan de zon. Op de dag zelf liever geen make-up dragen en de huid gedurende 48 make-uploos houden. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème of andere neutrale crème of zalven zonder parfum zoals Vaseline, kunt u gebruiken bij een trekkerige huid.

Na de behandeling smeer je minimaal 4 weken lang zonnebrandcrème op je gezicht met minimaal factor 30 – 50. Breng dit meerdere malen per dag aan, zodat je huid goed beschermd is. Een spf-factor (SPF staat voor Solar Power Factor) in je dagcrème is niet voldoende.

Wil je geen schilfering? Dan kun je de ASA Peel van KLAPP nemen. Dit een peeling op basis van fruitzuren. Bij een kuur van drie behandelingen in 1.5 maand behaal je bijna hetzelfde resultaat.
Klik hier voor deze mildere behandeling.

Wist je dat?
Microdermabrasie ook een uitstekende peeling is? Klik hier voor meer informatie.

 
TCA Peeling €350,00
TCA Peeling 2e behandeling €250,00
ASA Peel KLAPP €85,00
ASA Peel KLAPP kuur 3x €225,00
peeling
0

Your Cart