Facelift met de Clearlift

Facelift met de Clearlift laser doen we met de Harmony XL laser. Dit apparaat is zeer veilig, dus je loopt geen risico op het ontstaan van huidschade. De behandeling is zeer effectief en efficiënt, daarom kunnen we sneller en minder vaak behandelen met hetzelfde resultaat. Daarnaast is de behandeling veel comfortabeler door de ingebouwde koeling techniek, waardoor de behandelingen veel aangenamer zijn.

Door middel van warmte maakt het laserlicht van de Clearlift Facelift laser microperforaties in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van fibroblasten gestimuleerd. Een fibroblast is de belangrijkste cel van het bindweefsel. Fibroblasten maken collageen en elastine aan. Omdat er meer fibroblasten in de huid wordt gestimuleerd, wordt er hierdoor ook meer collageen aangemaakt. Collageen zorgt ervoor dat rimpeltjes vervagen en de huid er vele malen strakker uitziet. Deze behandeling is tevens voor de getinte en donkere huid.

Het resultaat is een stevigere huid met een liftend effect. De huid voelt na 1 behandeling al steviger en strakker aan. Op langere termijn heeft deze behandeling een optimaal resultaat. Dit komt door de stimulatie van het collageen tijdens de behandeling. Ook fijne lijntjes kunnen hierdoor nog subtieler worden.

Pixel fractional

De Clearlift behandeling is te combineren met de Pixel Fractional behandeling. Deze laser schiet hele kleine perforaties in de huid met behulp van laserlicht. Deze kleine openingen genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen en dus collageen aan te maken.

Voor een optimaal resultaat
3 – 6 behandelingen*
Interval 2-3 weken
* Dit is een indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat je kunt verwachten.

Wist je dat?
Een facelift ook uit te voeren is met de PlexR! Klik hier voor de mogelijkheden.
Slappe huid? Wellicht is huidverstrakking met de Accent XL laser een behandeling voor jou! Klik hier en laat je adviseren door onze specialist.

Aanmaak collageen stimuleren met Clearlift 
Gelaat of hals€ 89.00
Gelaat en hals€ 119.00
Gelaat, hals en decolleté€ 150.00
  
Combinatiepakket (3 behandelingen) 
Gelaat of hals€ 229.00
Gelaat, hals en decolleté€ 379.00
  
Huidverstrakking / huidverbetering met Pixel Laser 
Light€ 99.00
Medium€ 129.00
Intensive€ 350.00
Hals en decolleté€ 199.00
  
Combinatiepakket (3 behandelingen) 
Light€ 205.00
Medium€ 269.00
Intensive€ 735.00
  
Consult€    0.00
0

Your Cart