cosmetisch arts veghel
Cosmetisch en medisch arts Dr. Babak Mahdavian Delavary wordt beoordeeld met een 9.5!

Wij bieden hoogstaande cosmetische behandelingen aan.

Dus wij werken enkel met de modernste apparatuur en uitstekende producten.

Wij zetten de klant op de eerste plaats en zorgen voor een warme, vriendelijke omgeving. Daardoor kunnen onze klanten met vertrouwen hun cosmetische doelen nastreven. Bovendien vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ongedwongen kunnen laten adviseren over uiterlijk en verjonging.

Onze arts Babak beschikt over jarenlange ervaring en uitmuntende kennis op het gebied van medische esthetiek. Hij is daarom een van de beste in zijn vakgebied.
Daarnaast is Babak een innovator en leidt artsen op. Hij biedt de meest geavanceerde behandelingen en producten met bewezen resultaten.

Medische behandelingen worden uitgevoerd in zijn kliniek, zodat de hygiene code nagestreefd kan worden.

Kwalitatief hoogstaande behandelingen worden voor iedereen toegankelijk gemaakt. Wij bieden behandelingen aan die veilig, betaalbaar en effectief zijn.

In onze salon word gewerkt volgens de strenge landelijke Hygiëne en Milieucode, zoals die gelden voor de cosmetische en medische schoonheidsverzorging.

Een consult is altijd gratis en vrijblijvend!

Voor onze laser en medische behandelingen boeken we ten alle tijden een consult. Bel/whatsapp voor de mogelijkheden of vul ons contactformulier in.

botox fillers
Medische peeling

plexr
facelift
0

Your Cart